Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

rano pognalam na play grupe, tylko z Amelka, bo Marcelka chora i marudna, wiem ze tylko by sie dzis tam umeczyla. za to Amelka zachwycona, bo miala mame tylko dla siebie hi hi.. dzis dzieciaki szukaly wielkanocnych jajeczek, taki tutejszy zwyczaj, fajna zabawa. Byly tez jak co tydzien piosenki, zabawy zabawkami i ciastolina. Potem popedzilam na plac zabaw, maz tam przyszedl z Marcelinka, bo troche lepiej sie poczula, zreszta szkoda zmarnowac taka pogode.. Potem jeszcze szybko na zakupy spozywcze i po prezent dla kolezanki na urodziny..

bo po ostatnich "klotniach" i wymianie niezbyt ciekawej konwersacji mialam pewne watpliwosci i juz chcialam zadeklarowac porazke macierzynska....
moze powinnas jakis katalog reklamowy opublikowac, zobaczysz jak by Ci sie biznes rozkrecil bo to co szyjesz jest naprawde swietne. 

no wlasnie ze sa tylko nie na teraz tylko jesienia bo na lato nikt plaszczykow nie chce kupowac. Zla strategia marktingowa, te plaszczyki powinnas nam pod koniec sierpnia pokazac ;-) teraz nam pokaz stroje na wielkanoc, ja wlasnie zamowilam taki dla mojego Vincenta do portretow a zdalam sobie sprawe ze pewnie uszylabys mi taki elegancko bez zajakniecia ;-)No widzisz Pawimi kochana a chętnych na kupno nie ma![]()
a cos takiego na ten przyklad jak tutaj na tych zdjeciach Boys 4T Easter, Heirloom, Portrait set never worn! - eBay (item 230597159465 end time Mar-21-11 18:00:13 PDT)A co tzn. strój na wielkanoc? A plszczyki są wiosenne bo cieniutkie :/