reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Witajcie
wczoraj nasza lekarka oglądnęła Hanie i stwierdziła, że wszystko świetnie się goi - jak na psie...:-) już zaczyna się odnawiać tkanka :))

Maureen - trzymam kciuki za córcię, żeby wszystko dobrze się skończyło. Ja ze swoimi teraz trochę walczę o noszenie kasków, szczególnie Stachu ma obiekcje-obciach i te sprawy ;-)Ale ostatnio słuchaliśmy raportu i najczęstszą przyczyną wypadków i urazów jest brak kasków przy jeździe na rowerze, rolkach itd.!!!! Taka banalna rzecz a tyle znaczy.

Ja już po śniadaniu i kawce capuccino. Kupiliśmy wczoraj ekspres ciśnieniowy de longhi za niecałe 30euro :)))I bajka cena i bajka kawa ;-)

Pozdrawiamy :)))

Witam.
Dziś deszczowo ale ciepło dość. Moje żywopłoty się zielenią :-)

Izulka - super że Hania taka silna. Już niebawem śladu nie bedzie :-D

Maureen, jak Paulinka, jak nocka Wam minęła? Mam nadzieję że bez dodatkowych atrakcji?

Ja dzieciom kaski zakładałąm nawet na 3 kołowych rowerkach. Na szczęście teraz sami się upominają. Nawet jak z hulajnogą wyjdziemy. Podejrzewam że za parę lat bedzie jak ze Stachem - ale jakoś to zwalczymy ;-)

Miłęgo dnia! idę poganiać towarzystwo. Ostatnio jesteśmy wiecznie spóźnieni :baffled:

WITAM SIE I JA WYSPANA A MIMO TO ZMĘCZONA-PEWNIE POGODA ROBI swoje;/
Maureen- ufff,dobrze,ze masz córe w domu-mam nadzieje,ze na strachu sie skonczy...

Asia-witaj z rana-u Ciebie zaraz 11tydzień,ale leeeci!!

Izulka- czyli leki dobrze działaja skoro sie ładnie goi! ciesze sie !

miłego dnia-ja najchętniej poszłabym spać....

hej dziewczyny!!1

Maureen dobrze że Paulinka jest już w domku!!! Musiałaś się nieźle wystraszyć.... Na szczęście nie skonczyło się źle!!! Tulę mocno

Mama przyjeżdzaj do nas bo przy działce rodziców spacerują bocki!!!:-D:-D:-D
A może jednego złapac i wysłać kurierem??:-D:-D Kciuki mocno zaciśnięte!!!

Pawimi to odważna z ciebie kobitka- nie wiem czy ja bym się odważyła na tak drastyczną zmianę wyglądu!!!:-) Podziwiam!!! I wiesz tak z rozczuleniem czytałam tego posta o tym jak twój dorosły syn całuje cie w czoło na dzień dobry... Marze o tym żeby moje dzieci tak kieds potrafiły!! Musisz być z niego dumna (z tego że wybrał szkołe wojskową)

Cokies super że twój maluszek się dobrze rozwija, tak jak mówią dziewczyny jeszcze ładnych kilka razy może fiknąć koziołak:-D

Asia nie przejmuj się to taka pora... my też ostatnio jesteśmy ciągle spóźnieni i ciągle niewyspani:angry: A jak się czujesz??

Izulka gratuluję udanego zakupu!!! A jeśli chodzi o Hanię to dzieci dużo lepiej znoszą oparzenia niż dorośli i szybciej się goi. Jak już zrobi się taka jasnoróżowa skórka to możecie zacząc stosować plastry- my stosowaliśmy grnuflex extra thin naprawde są rewelacyjne. Kasia miała to oparzenie na dość dużej powierzchni Całe przedramię) i nie ma nawet śładu. No i jeszcze jedno jak już przyjdzie lato to musi mieć to miejsce po oparzeniu osłonięte, bo jak się opali to ślad zostanie

Mnie dzisiaj strasznie głowa boli... I pewnie będzie coraz gorzej do wieczora:-( Kasia idzie dzisiaj do kolezanki na urodziny wiec jeszcze prezent trzeba kupic...
Obiad juz przygotowuję- miesko się dusi , zupka się gotuje.Za chwile przygotuję zdjęcia do wklejenia

Dzień dobry!

Maureen - nie martw się bardzo, tulę Cie mocno. Zdarzają sie takie rzeczy. Zobacz, mój Marcin w tym roku upadł na nartach, miał kask, stracił przytomność, ale wstrząsu ani wstrząśnienia nie miał. Za co Bogu dziękuję.
U mnie w pewnym sensie noc koszmar - Martynia zsikała się aż 3 razy!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: W tym raz do naszego łóżka... Czasami nie mam siły na takie akcje :-(
Zupa wstawiona, mięso na 2 danie się rozmraża - będą kotlety mielone w sosie - coś na kształt pulpetów, ale smaczniejsze :-)
o 10 przychodzi pani Asia do dzieci a ja uciekam na chwilę - pozałatwiać to i owo, bo oszaleję inaczej, mam 4 w domu
Mamo, masz rację - ciąże dziewczyn pędzą w zastraszającym tempie. Zobaczcie, jeszcze niedawno mi kibicowałyście a Arturro ma już 4,5 miesiaca i zaczyna ząbkować. Ślini się jak buldog, gryzie rękawy ubrań.
Dziewczyny, zmykam, nie jadłam jeszcze śniadania a od 3 godzin jestem na nogach. Postaram sie zajrzeć.
Dzisiaj wieczorem mamy próbę chóru rodziców - zaśpiewamy chłopakom pieśń w czasie Pierwszej Komunii Świętej.

Ostatnia edycja:
IMG_1590.jpgIMG_1361.jpgIMG_1391.jpgIMG_1540.jpgIMG_1615.jpg
IMG_1393.jpgTu jeszcze z długimi A tu już nie....

Wiem że to nie tak wielka zmiana jak u Pawimi ale nie pamiętam kiedy ostatnio miałam tak krótkie włosy....

Kochane staram sie was podczytywac ale ...
jeszcze wczoraj maz wrocil i bylismy na pogrzebie znajomego meza z roboty 50 lat 5 dzieci najmlodsze w wieku mojej Ani zawal...
Z Ania cwiczenia rehabilitacja
Krzys logopeda i cwiczenia indywidualne
macka znowu wysypalo...po czym...nie wiem no i zaczyna chrypic...my chyba nigdy tych testow nie zrobimy

Mauren zdrowia dla corci!!! I nie ma sie co obwiniac po wypadki sie zdarzaja nawet pod czujnym okiem rodzicow
Ewunia nowa fryzura to zawsze lepsze samopoczucie :tak: Ja mam nadzieje isc do fryzjera sie podciac i uforbowac na czerono :szok: ...tyko kiedy znajde na to czas????

pozdrawiam i sorki za moje marudzenie ALE KTO MNIE LEPIEJ ZROZUMIE JAK WY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ewunia - ależ długaśne miałaś włosy - ja to chyba nigdy się takich nie dorobiłam... Super fotki :-)

Zuzkus - a marudź ile wlezie :tak: zabiegana jesteś pewnie ani chwili dla siebie nie masz! Ściskam i odrobiny oddechu życzę!

Joaś - Fajnie że masz panią Asię :-) i że możesz się wymknąć na trochę - zazdroszczę :tak:

Ech dziewczyny - no leci czas jak szalony! Jeszcze chwila, minie lato i już bedę rodzić ;-)

Dominika mi się zasmarkała. Jeść nie chce, spać nie chce. wyje i płacze a ledwo na oczy widzi :-( Może w końcu uda jej sie zasnać to myknę do wanny na chwilę relaksu... Ziewam od rana jak krokodyl, ech chyba coś z ciśnieniem musi być?

Dobrze że chłopcy zdrowi to przynajmniej w przedszkolu są i nie muszą tych wrzasków jej słuchać bo wtedy i im się ciśnienie podnosi i same spięcia są w domu. Nie lubię takich dni :-(

reklama
Do góry