reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
jestem babolki :))
dzieci w przedszkolu,poodkurzałam,pranie wstawiłami ...kurczaka do piekarnika :)) dziś na śniadanko nogi z kuraka i kawa:))
musze znowu trochę po Dukanować bo kg nie chcą sie odczepić ..

Mama nasz rowerek tez 16 cali (bo Kasia drobniutka) ale jest bardzo różowy bo o takim właśnie Kasia marzyła :) Kasia jeszcze niestety jeździ jeszcze na 4 kólkach bo sie boi na dwóch.....

Tez sie już żegnam... Spokojnej nocki mamusie!!!

Ewunia- napisz koniecznie jaka reakcja Kasi na rower:)))skoro o takim marzyła:)
a Zuza juz chyba na szczęście "wyrasta" z różu bo tylko ten kolor królował a teraz częsciej turkusy,fiolety,zielenie wybiera -ufff :)

ja juz pranko powiesilam i wstawilam drugie takie szybkie na 30 min ale nie ierpie tego programu, dzisiaj to takie kryzysowe bo mundurek na jutro potrzebny, na 30min to g.... jest a nie pranie:szok:

Vanessa mi cherla i cherla, juz jej codeine dalam bo okropnie ma zawalone, glos ma znieksztalcony, gardlo cale czerwone a lekarz jutro dopiero....

Bedi- zgadzam się !! tez mam ten program i to gooowno nie pranie ,ale czasem trzeba na szybko...

no i zdrówka dla Vanessy..

prosze bardzo....specjalnie dla mamusi na diecie :-D

Pawimi-:-(a mi sie nie wyświetla co tam zrobiłaś ....
A JEDNAK MI się wyświetliło-pyszne pyszności:))))))

Zuz Inka- dzięki za drinasy :)
mąż mnie wczoraj dosłaownie dopadł-jakiś dzikus w Niego wstąpił:elvis::rofl::rofl:

potem błogo zasnęłam :rolleyes2:

Asia- nie obrażaj się :no::-p:-D:-D

Agatulka- GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PIĘKNE KRECHY-TŁUSTE JAK BYK!!

zazdroszczą:)))

Weroniczka- jakieś nowe info od siostry???

Anna.S- co u Ciebie kochana ???????

ciekawe jak tam Sempe w Turcji??? :)))

buziaki dla wszystkich i smaczej kawki..

aha- nasza Pani Alicja zachwyyyycona prezentem..mówi ,ze porobiła fotki i porozsyłała po rodzine i znajomych tak bardzo Jej się podoba :))))))))))

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, dziś o 10.25 w DDTVN będzie o pielęgnowaniu miłości w rodzinach wielodzietnych. Będę oglądała jak nic!

No to już obejrzałam i wiecie co? Z wielkim zdziwieniem zobaczyłam moich znajomych ze swoją rodziną :-) Janusz jest dyrektorem szkoły dla chłopców a Ania vicedyrektorem w przedszkolu. Mają swoją stronę Contact Support Prowadzą szkolenia z zakresu wychowania dzieci i miłości małżeńskiej. Bardzo, bardzo fajni ludzie.

P.S> Strona nie działa :-( Dowiem się o co chodzi, bo mieli fajne rzeczy do zaoferowania...

O tym by mieć czas dla siebie w sensie małżeństwa, wychodzić bez dzieci. Oni maja siódemkę i starają się chociaż raz w miesiącu wychodzić sami

Witajcie, chciałam Wam wczoraj wieczorem popisać ale taka burza była, że nie ryzykowałam przepięcia na komputerze.
Byłam z kręgosłupem u mojej lekarki , dostałam prochy na korzonki czy coś tam ale przede wszystkim mam spróbować rozluźniać część lędźwiowa, pokazała mi proste ale przynoszące ulgę ćwiczenia no i maść przeciwzapalną. Mam zobaczyć ile się da na tym wytrzymać i przyjść gdyby co. Więc ćwiczę i jest lepiej, robię tak 3 razy serie w dzień.
Dzisiaj od przeszło miesiąca Hania wstała o 7 bo tak to 5 :(((. Wyspałam się bo wczoraj poszlam o 21.30:szok:- nie wiem czy kiedykolwiek jako dorosla poszlam tak szybko spać :tak:. Zrobiłam tak bo ostani tydzien te gorączki i spanie do bani było. A przedwczoraj spała 2 godziny bo panna wstała o 12 i do 5 :szok: nie chciała zasnąć, wściekała się gdy ją kładliśmy, domagała się zabawy , szalona. Dzięki czemu wczoraj już padałam równo.

Maureen idę czytać
A dziewczyny ja też koło Was sie polożę w trumnie bo pod koniec roku 38 :-D stuknie

reklama
Do góry