Jotemka
Fanka BB :)
Kochane, to mnie wprawia w super NASTRÓJ YouTube - ‪Zamachowski & Grupa MoCarta - Kobiety jak te kwiaty.mpg‬‏
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mama nasz rowerek tez 16 cali (bo Kasia drobniutka) ale jest bardzo różowy bo o takim właśnie Kasia marzyłaKasia jeszcze niestety jeździ jeszcze na 4 kólkach bo sie boi na dwóch.....
Tez sie już żegnam... Spokojnej nocki mamusie!!!
ja juz pranko powiesilam i wstawilam drugie takie szybkie na 30 min ale nie ierpie tego programu, dzisiaj to takie kryzysowe bo mundurek na jutro potrzebny, na 30min to g.... jest a nie pranie
Vanessa mi cherla i cherla, juz jej codeine dalam bo okropnie ma zawalone, glos ma znieksztalcony, gardlo cale czerwone a lekarz jutro dopiero....
He he he A ja w styczniu 40A dziewczyny ja też koło Was sie polożę w trumnie bo pod koniec roku 38stuknie