Jotemka
Fanka BB :)
Kochane, to mnie wprawia w super NASTRÓJ YouTube - ‪Zamachowski & Grupa MoCarta - Kobiety jak te kwiaty.mpg‬‏
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mama nasz rowerek tez 16 cali (bo Kasia drobniutka) ale jest bardzo różowy bo o takim właśnie Kasia marzyłaKasia jeszcze niestety jeździ jeszcze na 4 kólkach bo sie boi na dwóch.....
Tez sie już żegnam... Spokojnej nocki mamusie!!!
ja juz pranko powiesilam i wstawilam drugie takie szybkie na 30 min ale nie ierpie tego programu, dzisiaj to takie kryzysowe bo mundurek na jutro potrzebny, na 30min to g.... jest a nie pranie
Vanessa mi cherla i cherla, juz jej codeine dalam bo okropnie ma zawalone, glos ma znieksztalcony, gardlo cale czerwone a lekarz jutro dopiero....

- nie wiem czy kiedykolwiek jako dorosla poszlam tak szybko spać
. Zrobiłam tak bo ostani tydzien te gorączki i spanie do bani było. A przedwczoraj spała 2 godziny bo panna wstała o 12 i do 5
nie chciała zasnąć, wściekała się gdy ją kładliśmy, domagała się zabawy , szalona. Dzięki czemu wczoraj już padałam równo.
stuknieHe he he A ja w styczniu 40A dziewczyny ja też koło Was sie polożę w trumnie bo pod koniec roku 38stuknie
kończę