reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Izulka- no to git ,ze cwiczenie ulgę przynosi :)
oby tak dalej..a spanie...cóż ja ostatnio tez podłam po 21...ale to pewnie przez gorączkę..
najwazniejsze ,ze się wyspałaś:)

Joaś-ja bede musiała to wprowadzić w czyn z tym wychodzenie z mężem ..tylko z kim dzieci zostawię-śpiące bo śpiące ,ale ktos w domu musi być;/

Leika- witaj ,co u Ciebie???

Cokies???????????

Madzia-?????????

reklama
Hej hej
Poczytalam co u Was ale nie wiem co napisac hahaha
Ja dzis wogóle nie odpaliłam tv:szok: normalnie szoook bo jestem sama to może dlatego.Rozkoszuje sie cisza i dzwiekami zycia za oknem i urzadzeń w mieskzaniu

Skleroza ze mnie
Agatulka Gratuluje
congratsonthepregnancy.gif

Ostatnia edycja:
Uwaga wlatuje...
s020.gif

Agatulka GRATULACJE!!!! Spokojnej ciazy!

A z zestawu jubileuszowego wybieram koktajl owocowy z kiwi i ... ogórka :-D

Widze ze koktaile mialy najwieksze wziecie;-)

Bedismall wiem ze Ci przykro ze juz nie karmisz ale to nie Twoja wina!

izulka15
A dziewczyny ja też koło Was sie polożę w trumnie bo pod koniec roku 38 stuknie

jest nas coraz wiecej to trzeba bedzie jakis wspolny grobowiec zamowic ;-) :-D

Pozdrawiam i nie wiem czy uda mi sie wieczorem zajrzec bo mam pilna prace zlecona ale...:-D

Ostatnia edycja:
A ja Wam powiem że z siedmiomiesięczną Nadią bardzo przypadłyśmy sobie do gustu i mam tę pracę :) Co prawda nie jest to praca codziennie ale kilka razy w tygodniu ale lepsze coś niż nic :) Ale się cieszę :) I kurcze już tęsknię za tym maleństwem :)

Mój mąz jak się dowiedział że już dziś zostałam sama z małąto się zapytał czy mi się podobało. Jak mu powiedziałam że bardzo to spytał się : to może weźmiemy się jeszcze za jedno maleństwo i kupimy większe autko? Trochę ze śmiechem a trochę z powagą. A potem stwierdził że pogadamy jak wróci z pracy :)

Witam
leko zmęczona po pracy nic nie boli wiec jest oki ale miałam wycieczkę dzieci marudzących jęczących i ciągle prosze pani po ile to prosze pani po ile to az wariowałam a byłam sama wiec było cięzko wszystkich obsłuzyc z usmiechem

WEroniczka w jakiej częsci Krakowa meiszkasz 2 lata na Krowodrzy mieszkałam ale jednak pomorski klimat bardziej nam służy heheh 3 dziecko sie udało

magda tez bym chciała delektować sie cisząąąąąą

reklama
Ja mieszkam w Nowej Hucie. A jedynym miejscem na jakie mogłabym zmienić mój kochany Kraków jest pomorze. Kocham nadmorski klimat. Czuję się w nim cudownie niezależnie od pogody.

Do góry