reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Madziu wielkie gratulacje!

Wisieńka wszystkiego najlepszego! Tutaj nie obchodzi się imienin a ja mam i tak dzień po urodzinach (już niedługo).
Sukieneczka ta z lnu mi się podoba,polarowe chyba jednak za grube,przecież chyba nie będzie mrozów jak w styczniu ;-) A Emilka śliczna,kocham takie maluszki :-p
Zuz_Inka dobrze ze nie masz mdłosci zawsze to łatwiej.Za to dzieci godziny w szkole mają koszmarne,współczuję.
Katrina zdrówka dla Ciebie i Alinki
Izulka dobrze że z tatą lepiej,a przeżyć z Małą nie zazdroszczę
Mama ależ pachnąca jesteś!

Ja wczoraj byłam z Adrianem na kontroli u laryngologa,słuch ma już dobry,potem na zebranie do przedszkola i zleciał cały dzień.

Nawet sobie spokojnie pochorować nie można!!!!!!!!!!!!!! Położyłam się i co???? Sąsiad za ścianą włączył sobie muzę... fajna, jak głowa nie boli to nawet można posłuchać. Nawet długo nie grało, ale zaraz się do mnie telefony rozdzwoniły i SE pospałam....

Madzia ogromnaiste gratulacje

Byłam u gina na przegladzie. Mam przyjść za pół roku i powie mi jak wygląda sytuacja z blizną i czy mozemy zacząć staranka:dry:Pół roku to długo a jeszcze pewnie bede musiała czekać:-(
Pojechałam po ginie obkupic Maćka a nie chciałam Mili po przychodniach i marketach ciągać i została z Polem. Pierwszy raz sami na tak długo i to ze ściągniętym mleczkiem w butli. Dali rade ale ja prawie oszalałam i biegałam z rozwianym włosem po pasażu grunwaldzkim a Maciek w dyrdy za mną :-D
katrina współczuję bidulko to sobie nie pospałaś

Witam!!!

Ja tylko na chwileczke ,,, Przyznaje ze nie doczytałam wszystkiego. Co uda mi sie na bb wejsc to zaraz któreś z dzieci na mnie wlazi i troche poczytam a odpisać nie moge (tesknia za mamą) Ostatnio w pracy jestem ciągle od 8 do 16,30 albo dłużej... :(
Przepraszam że znow nie poodpisuję wam kochane ale nie pamietam już co komu miałam pisać...
Napisze wiec króciutko:
Madziu gratuluję ci z całego serca powitania twojego Skarbeńka!!! Bartusiu a Tobie życzę samych pogodnych i radosnych dni!!!

Napisze jeszcze że jutro jade z Michałkiem na kontrole do Warszawy... Dostałam wolne z tej okazji. Bardzo sie boje co nam chirurg powie. Obawiam sie że może powiedziec że potrzebny jeszcze jeden zabieg :(
Oprócz tego w piątek mam pierwsze zajęcia mojego kursu :) I jak sie okazało uczyć mnie bedzie położna która przyjmowała nasz domowy poród :) :) :) tak wieć choć jendna wesoła wiadomość dla mnie :)
Nie wiem tylko jak pogodze prace , opieke nad dziećmi, kurs (wykłady i praktyki)... NNo ale jestem baba wiec rade dać musze :)

Trzymajcie sie kobietki i zaciskajcie kciuki za mojego Miśka jutro!!!

Buziaki dla wszystkich!!!!

O Wisienka!!!! Teraz dopiero patrze że ty całkiem blisko mnie mieszkasz :)

reklama
Do góry