reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Jarzynkowa gotowa zmiksuje potem i grzanki usmaże a co mi tam szalenstwo potem mielone zrobię z muraczkami z ćwikła niech maz ma co lubi czasem a mam dla neigo kilka prac to musze sie podlizać :pPPP
Mama zuza tez autobusem szkolnym jezdzi szok to jzu 2 rok i nie bylo bardzo z tym problemu czego sie bałam Maks jezdzi Busem ale z nauczycielkami wiec tu starchu nie było wyjzezdza o 7 30 a wraca o 15 30 wiec luzik
Agabeta kurcze alez masz pod górkę z bylym wspólczuje potem tylko wpływa żle na dzieci i nikogo innego

reklama
ja mam nadzieje ze jak juz sie rozloze w nowym biurze na dobre to tez bede miec czas na to zeby czesciej na forum bywac, poki co niestety tylko wpadam na trzy sekundki bo trzeba dzieci do szkoly zawiesc i zmykam do pracki. Milego dnia!

heja ekspresowe!!!!!!!!!

tak się zastanawiam dlaczego nie mam czasu tu bywać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

szlag mnie trafia przez to!

dziewczynki bawią się klockami a kot bawi się skarpetą:-) nasz kot ma na imię Puszek ale wołamy do niego KOT:-) I reaguje!!!!

cholercia skoczył mi na kompa _ nikt w moim domu nie lubi jak mam czas dla siebie wrrrrrrrrrrr

Mąż biega i jak wróci do jade do matki po przesyłke a dzis rano byłam odwiedzic kolezanke co ma 6cio miesięcznego synka jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jaki przedudny 9,5kg BOBAS!! odkleic się nie mogłam od niego....

zamówiłam dzis torta w kształcie piłki na 18stke Roberta, w niedziele zrobie tylko torta i kawe zadnego przyjęcia...

mama05 śliczny ten Wasz piesek!!! BONO BONO.... (uwielbiam U2;-))

pozdrawiam mamuśki!!

jestem wieczornie:-)

Pawimi mam nadzieje,że niedługo zawitasz do nas z odrobiną czasu:sorry2:
daaawno nie pisałas co u Ciebie..

Sempe-cześc kochana ;)
tort piłka -no,no;))
ja też lubię U2 ,ale nawet nie wiem skąd mi to imię wleciało do głowy:-p
pogłaskaj kotka...mój nie wrócił:-(pewnie ktoś się już nim zaopiekował...był taki ładniutki-szkoda mi go......
jak tam idzie odbieranie tego chłopca ze szkoły??grzeczny jest??

Iza witaj :) jak samopoczucie ??

ja jutro bedę bez kompa ,mąż musi wziąć do pracy:baffled:ale cóż ..w końcu komp służbowy:sorry2:
jutro o tej godzinie Bono bedzie już z nami:-D:-D:-Dależ nogami przebieram...choć i chcę i ...boje się:sorry2:

pozdrawiam wieczornie i zyczę spokojnej nocy!

Witajcie kochane!
Jeszcze nie spie wiec zagladam, dzis zaczelo mi burczec w brzuchu...zupelna nowosc w tej ciazy
Maciej jutro jedzie do kina na 60 minut bajek typu "Bolek i Lolek" Reksio" itp pierwszy samodzielny wyjazd

Mamo
mnie Bono tez sie bardziej podoba :tak: I dla dzieci latwiejsze
Sempe my mamy kota dochodzacego ;-) do domu nie wchodzi ale da sie poglaskac i pobawic na polu. Zastrzepilam, odrobaczylam i dzieci nazwaly go Puszek...ale reaguje na Futrzak :-D
Pawimi wiecej czasu na BB zycze

U mnie tez notoryczny brak czasu na czytanie dzieciom ksiazek ale za to Ania im czyta wieczorem i jest to juz rytual i sposob na wyciszenie

A wiecie jaka frajde maja ostatnio moje dzieci smarowanie mi oliwka brzucha masuja, gadaja z Fasolkiem, pukaja...choc mnie nawet jeszcze brzuch nie zaczal rosnac...no ale niech sie integruja!

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Witam nocnie. U nas dziś zalatanie. Byłam we Wro tort zamówić na chrzciny 150 zł:baffled: ale śliczny. Chciałam żeby był śliczny bo i Sowy wszystkie ciasta dobre są:-D Potem do krawca z Pawła garniturem, pieczatka na papierach o zwrot zapłaty za leczenie Mili dla naszego Ubezpieczyciela. No i odwiedziny i sister a na koniec szczepienie Miluśki. Bidulka moja dzielna, nieźle to zniosła. W tym całym zamieszaniu tylko raz dziś ćwiczyliśmy i mam wyrzuty sumienia.
iza dzięki za linka, a wiązanie do założenia standardowe? Czy też jakoś inaczej się plącze? bo coś nie mogę rozgryźć:zawstydzona/y:
mama dzieki za wiadomość o linku

Pozdrawiam wszystkie i lecę spac bo padam...padam...padam

mama - :-) pieska zazdroszczę bardzo! a może zazdroszczę po prostu pozytywnej zmiany... samopoczucie u mnie coraz bardziej jesienne, tak wcześnie się ściemnia :-(

wisienka - wiązanie jak do 2x :-) koniecznie pamiętaj o podociąganiu krawędzi :-)

Witajcie. u nas goraczkowa noc niestety. Mila śpi prawie cały czas i może czuwała z pół godziny. Budzi się tylko na jedzenie. Biduleczka wymęczyła ją ta szczepionka.Idę posegregowac jej ubranka bo jakoś wolę być z nia w pokoju.
Maciek pojechał na weekend do taty, Paweł znów ma wykłady więc ja caly czas tylko z Mileńką:-(Nie lubię takiego pustego domu

reklama
witajcie
a ja wczoraj zniklam,bo jak mnie chorobsko chwycilo to sie polozylam kolo 12 do lozka i ledwo wstalam kolo 16 ,zeby po dzieci pojechac
mialam nawet 40 goraczki!:szok: teraz goraczki juz nie mam,ale strasznie szczypie mnie mozgownica-pewnie zatoki,gardlo szczypie,a ja w domu nie mam nic! tylko miod
a takie plany mielismy na ten weekend,jak bede chora to nici z nich wrrrr

Wisienko szkoda malenkiej,ja pamietam,ze moja Milenka tez pare razy tak odreagowywala szczepienie,zawsze sie tego balam.. bedzie dobrze zaraz,ukochaj malenką:happy:

nie dam rady popisac,przez glowe,szczypie mnie strasznie i wogole dopiero co wstalam a znowu bym sie polozyla,a tu tyle roboty w domu,no moze nie az tyle,ale na weekend chcialam wsio porobic na blysk,a tu masz!

Do góry