reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

kochana nie, ja mam poteznego i groznego ;-) rottweilera :-D
kurcze i dalej mnie glowa cmi, juz tyle prochow lyknelam, a mam wieczorem rozmowe z waznym klientem i musze sie postawic jakos na nogi zeby trzezwo myslec.
Poza tym przekladam te ciuchy i o rety !!!!!!!!!!!! ale tego jest!!!!

reklama
a no tak-kiedyś pisałaś przecież ,że masz rott:)
mam nadzieję ,że głowa odpuści skoro tyle leków wzięłaś...mi na ból głowy najlepiej pomaga parówka z amolem...

a co do ubrań to wiem jaka to masakra....przebierałam ostatnio..
u nas dziś pięknie było..i tak ma być do wtorku a potem już lipaaaa;(
chłodnooo,deszcz...jesień ........i zacznie się
a227.gif
w dzień i wogóle..;/

Witajcie, przepraszam, że rzadko zaglądam, ale mam gości (tato i babcia przylecieli), więc nie mam za wiele czasu dla siebie.
Jak wrócą już do domku, to obiecuję poprawę!!!

A tak poza tym, to czuję sie bardzo dobrze, właściwie to nie czuję, że jestem w odmiennym stanie - poza tym, że staniki jakieś małe się zrobiły...

Witam niedzielnie. Mila ma pierwszą drzemkę a ja już ugotowałam obiadek i siadłam przy kompie. Znowu sama z Milą...
mamo gadam do niej, pewnie ma mnie już dość:-D
katrinka miłej wizyty i nadal dobrego samopoczucia
pawimi świetny obrazek:-D

jestem i ja na chwilę ;)

Pawimi Tom wczoraj zaczął przeglądać karmy dla Bono i tak Mu zeszło,że potem już nie miałam siły na kompa.

Katrina miłej gościny:)

Wisieńka-pamiętam jak byłam sama z Zuzą:) też Jej mówiłam o wszystkim co robię ,ale...trochę męczą te monologi
a207.gif
:))
jak dziś Perełka się czuje-nie wróciła gorączka??

biorę się za obiad-więc i Wam smacznych obiadków życzę :)
u mnie bitki schabowe w sosie,buraczki i ziemniaki z masełkiem.

mama nie ma goraczki. Robilyśmy rehabilitację i teraz odsypia. U mnie krem z jarzyn z grzankami, kurczak w sosiku białym z marchewką i koperkiem i natką, ziemniaczki i surówka z lodowej

Ja dziś zrobiłam kurczaka w curry, ale moja rodzina nie lubi curry, więc bardzo dużo zostało, no i jadłąm to też na podwieczorek i na kolację ... bleee

Moje starsze dzieci dziś się zapomniały, i ja też.. szalały na dworze w krókich rękawkach i krótkich spodenkach aż do wieczora. Zauważyłam to, jak poszłąm na wieczorny plac z Gają - moja Ela jak na plaży, a inne dzieci w kurtkach, a niektóre nawet w czapkach :/ było 13 stopni...

reklama
Witajcie poniedziałkowo. U nas nieciekawie i już się zastanawiam kiedy od nas ten pech odejdzie. Jak rehabilitacja zaczeło przynosić rezultaty to znowu Mila za mało przytyła. Nie wugląda co dziwne na chudzinkę a przytyła w tym miesiącu tylko 430 gram i nie wazy nawet 5 kg. A powinna już z 5200 żeby był dobry przyrost od swojej wagi urodzeniowej. Najgorsze to, ze szukając problemu ściągnęłam mleko i ze zwykłych 150 udało mi się ściągnąć 60! Mila nie narzeka na głód i zawsze wygląda na najedzoną. Próbowałam jej podac butelkę po piersi ale nie chce, zaciska usta i tyle. Nakarmiłam ją ściągniętym mlekiem( na dwa razy ściągnęłam 120) i ona zjadła 90. Do tego ma ciągle powiększone te węzły. lekarka mówila, ze to od szczepionki na gruźlicę bo ma na raczce jeszcze nie zagojone. A ja sobie dorabiam ideologię i bardzo się martwię o tą moją córcię. W środe idziemy do pediatry, jutro zrobimy mocz. Trzymajcie kciuki, zeby było wszystko dobrze
b0015.gif

Do góry