halo halo tu tez ja stara gwardia!!!!:-)
od wczoraj od 18tej boli mnie głowa i to tak mocno ze jak odkurzałam to myslałam ze zemdleje!!!!!
Starszy po weekendzie nic się nie zmienił, wczoraj nie był w szkole na pierwszej lekcji dzis tez nie wstał

a miał na 8.00 isc... 18stka jego w miare się udała choc jak miał siedziec z nami przy stole to widziałam ze szlag go trafiał!!!
w następny weekend mamy zamiar zrealizować jego prezent!!! zafundowałam mu SKOK ZE SPADOCHRONU W TANDEMIE! mam nadzieje ze się zresetuje ten chłopak!!!
od czwartku znów mam kompulsy i jem i jem... kurcze juz nie mam sił z tym walczyc..
Weroniczka nadal jestem pod wrazeniem Twoich zdolnosci do szycia
Katarina a jakie szczepienie dostałaś?
Mama widzę ze piesek się zaklimatyzował:-) a kotek to jak wyglądał?? u nas na osiedlu jest ogłoszenie ze ktos znalazł kotka ale to raczej nie WAsz bo by tak daleko nie doszedł.
Witaj nowa mamusko
ostatnio czytam wiele o pomocy wielodzietnym rodzinom i nóz mi się w kieszeni otwiera!! ciągle myśle na kogo mam głosować w niedziele, zrobiłam sobie ankiete poglądową i wyszło mi ze 60% poglądów mam jak PALIKOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kuźwa az tak źle ze mną???

Latarnik wyborczy 2011 tu możecie sobie sprawdzic swoje poglądy
buziaki i pozdrowienia dla wszystkich