reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam serdecznie:)Mam na imie Monika i jestem mamusia trzech bzadcow:Wiktorii,Remika i malej Hani, niektore mamusie pamietam z watku staraczek,wiec je serdecznie pozdrawiam,Pozdrawiam rowniez te , ktore mam nadzieje poznam:)Bardzo chcoalabym dolaczyc do Waszego grona:)

reklama
witam się po pracy;)
odebrałam Domisia,Zuza ma dziś kółko informatyczne i odbieram Ją o 16.30.

muszę sie pochwalić ,że Bono był dziś pierwszy raz sam przez ponad 8 godzin iiii....nic nie nabrudził
i047.gif

0 siku !!! 0 kupy!!! :))) normalnie jestem z Niego dumna!! dostał juz nagrodę a po wyjściu na ogród zrobił 2 kupy i siku...
mam nadzieje,że jutro też da radę i zastanę czysty dom ;))

Wisieńka -kochana ;( przykro mi ,że "ciągle coś"
c020.gif

mam nadzieję ,że Emi ruszy z wagą i zmartwienia miną ...
tego życzę!
ściskam Was dziewczyny!

Moninia- witaj i rozgość się :) gratki rodzinki:)
jak sobie radzisz??

pozdrawiam wszystkie mamuśki kochane i Wasze skarby:)

dziekuje mama:))nie wiem czy mnie pamietasz z poprzedniego watku??U nas dobrze, nio jest co robic przy trojeczcze dzieci, ale usmiech, przytulenie tych skarbow do siebie warte sa kazdego poswiecenia. Troszke dzis sie poddenerwowalam bo u Remeczka zobaczylam powiekszony wezel chlonny w pachwinie, bylam u lekarza,a elw ydaje sie to byc na szczescie tylko jakas wirusowka bo na dodatek dostal wysypki na calym ciele, czy ktores z Waszych dzieci mialy cos podobnego??Pozdrawiam wszystkie mamusie i jeszcze raz dziekuje i ciesze sie, ze moge sie przylaczyc:)

Witajcie Mamuśki - u nas wszystko w jak najlepszym porządeczku. Pokłuli mnie dziś trochę - łapka boli.... ale mam nadzieję, że niedługo przestanie. Położna założyła mi kartę, ciśnienie zmierzyła, upuściła nieco krwi, zaszczepiła, sprawdziła siusiu.... i kazała umówić sie na następną wizytę.
Spać się dalej chce, nadal budzę się nad ranem, a poza tym jest SUPER!!!!

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę dużo zdrówka!!!!!

ewunia, joas, maureen, annaS, weroniczka i reszta ....gdzie wasz wszystkie wywialo? Jakos smutno bez was wszystkich, nawet mi sie samej nie chce wchodzic na watek jak nie ma naszej "starej" gwardii...
Pozdrawiam - mamusiu buziaki ;-)

Pawimi i mamusia mnie wzywaja to jestem ;-) Nie ma mniwe ostatnio bo jestem zabiegana i ciągnę resztką sił. Mamy sporo kłopotów ale jakoś żyjemy ;-) Mąż jednak nie dostał tej pracy i ciągle czegoś szuka :-( A jak nie które z Was wiedzą z doświadczenia nie tak bardzo odległego mąż i ojciec bez pracy to masakra w domu :-( Choć i tak nie jast tak źle. Po za tym mnie zaczął boleć ząb i od dwuch nocy kiepsko spałam ( nie z bólu bo dało się wytrzymać ale ze strachu przed wizytą u dentyski) i w następną środę czeka mnie wizyta u stomatologa.
Po za tym mam Nadię do opieki i z moimi dziećmi ciągle gdzieś ganiam a do tego mam pełno szycia. Na szczęście Emilka Wisienki juz jest obszyta :-) i wygląda bosko :-) nie chwaląc się ;-)

No i chyba tyle w skrócie.

Całuski dla Was kochane.

halo halo tu tez ja stara gwardia!!!!:-)

od wczoraj od 18tej boli mnie głowa i to tak mocno ze jak odkurzałam to myslałam ze zemdleje!!!!!

Starszy po weekendzie nic się nie zmienił, wczoraj nie był w szkole na pierwszej lekcji dzis tez nie wstał:wściekła/y: a miał na 8.00 isc... 18stka jego w miare się udała choc jak miał siedziec z nami przy stole to widziałam ze szlag go trafiał!!!

w następny weekend mamy zamiar zrealizować jego prezent!!! zafundowałam mu SKOK ZE SPADOCHRONU W TANDEMIE! mam nadzieje ze się zresetuje ten chłopak!!!

od czwartku znów mam kompulsy i jem i jem... kurcze juz nie mam sił z tym walczyc..

Weroniczka nadal jestem pod wrazeniem Twoich zdolnosci do szycia:tak:
Katarina a jakie szczepienie dostałaś?

Mama widzę ze piesek się zaklimatyzował:-) a kotek to jak wyglądał?? u nas na osiedlu jest ogłoszenie ze ktos znalazł kotka ale to raczej nie WAsz bo by tak daleko nie doszedł.

Witaj nowa mamusko:-D

ostatnio czytam wiele o pomocy wielodzietnym rodzinom i nóz mi się w kieszeni otwiera!! ciągle myśle na kogo mam głosować w niedziele, zrobiłam sobie ankiete poglądową i wyszło mi ze 60% poglądów mam jak PALIKOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kuźwa az tak źle ze mną???:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Latarnik wyborczy 2011 tu możecie sobie sprawdzic swoje poglądy:-p

buziaki i pozdrowienia dla wszystkich:-D

dzien dobry mamusie:)Ja wlasnie odprowadzilam starsze maluchy do szkoly a mlodsza zaraz dostanie cycusia i pojdzie spac bo to jej pora, na 11:30 jeszcze raz do lekarza z Remeczkiem;katrina115 witam mamusiu spoza kraju, ja mieszkam w uk.pozdrawiam wszystkie serdecznie

reklama
Hej Sempe:))To prawda 1.10 imieniny Remigiusza:))|Ja widze, ze jestes mamusia niezlej gromadki:) czyli po rowno, tyle samo kobietek co mezczyzn, moj Remcio mowi, ze chcialby jeszcze braciszka bo teraz jest nie fair, hehe:)

Do góry