reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Dzięki dziewczyny :-)

Mały jest cudowny, spokojny, ładnie śpi, pięknie je z piersi, dzieciaki starsze tylko na początku wydawały się odrobinkę zazdrosne, ale błyskawicznie się dotarliśmy wszyscy razem. No i jest fajnie :-):tak:

Leika ale zazdroszcze takiego ciepluskiego swiezego maluszka:-D wlasnie mi przypomnialas jakie to cudowne uczucie takie male, niewinne cialko przy cycusiu....

książeczka poczytana :)
teraz wcinam kolację.

Leika-cudnie,że Wam się ładnie wszystko poukładało:))
a napisz nam kochana jakie imię ostatecznie dostał synek;)

Pawimi-
c015.gif
c015.gif
też się tak rozmarzyłaś???
już czuję ten zapaszek malutkiego ciałka....
i to szukanie (.) przez małego ssaka ;))

Staram się nacieszyć "na zapas" tymi wszystkimi pięknymi chwilami, tak jak jeszcze parę tygodni temu kopniaczkami z wnętrza brzucha. :tak: I żal mi d**ę ściska, jak pomyślę, że to już mój ostatni noworodek... :-(

Leika a mi żal doopkę ściska ,że nie mogę się doczekać;/;/
ale dziergamy więc nadziei nie tracę..

mąż podał nalewkę więc idę posiedzieć z Nim bo kabaret na tvp2 leci..licze ,że sie posmiejemy bo różnie z tymi kabaretami bywa ostatnio;/

Staram się nacieszyć "na zapas" tymi wszystkimi pięknymi chwilami, tak jak jeszcze parę tygodni temu kopniaczkami z wnętrza brzucha. :tak: I żal mi d**ę ściska, jak pomyślę, że to już mój ostatni noworodek... :-(
A czemu ostatni ??

Leika a mi żal doopkę ściska ,że nie mogę się doczekać;/;/
ale dziergamy więc nadziei nie tracę..

mąż podał nalewkę więc idę posiedzieć z Nim bo kabaret na tvp2 leci..licze ,że sie posmiejemy bo różnie z tymi kabaretami bywa ostatnio;/
Miłego wieczoru z Mężem aż zazdroszczę :tak:

reklama
halo halo:-)
Leika WIELKIE GRATULACJE!!! 3 DZIECI TO JUZ COŚ PRAWDA!!!?? no i teraz możesz prawnie na wątku wielodzietnych się udzielać;-)

Pawimi powiem Ci ze brak mi Twoich porad i wsparcia dla mnie zawsze byłas i jestes GÓRU:-D

Mama05 zdrówka Ci życze by Cię bardziej nie rozłożylo!!

jutro do lekarza, mam takie dreszcze ze stresu ze się skupić nie mogę!!!.............:-:)-(

ale za to wczoraj byłam w C&A kupiłam sobie pełno ciuchów za ostatnie przeniądze i niestety w rozmiarze 40-42:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: spaślak ze mnie się zrobił ze szok....

we wtorek na 2dni na koncert Rihanny lecimy:-) znów okazja by bez dzieci poimprezowac ale słyszałam ze ponoć ta menda może odwołac koncert!!! szlag szlag....

napiłabym się grzanego wina z goździkami i pomaranczą:tak::tak::tak: ale na razie mam posuche!! zaparzyłam meliske...

Dobrego wieczoru WIELODZIETNE:-)

Ostatnia edycja:
Do góry