reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Witam, jako moderator tego watku niegdys jakze pieknego a ostatnio co nieco zasmiecanego, upomninam zgodnie z prosba administracji wszystkich gosci NASZEGO watku ktorzy zapomnieli o regulaminie forum i postanowili urzadzic sobie tutaj bazar....przypominam - nie hadlujemy zadnymi wyrobami (chocby najpiekniesze na swiecie byly) na watkach do tego nie przeznaczonych, O ile pamietam w intencji zalozycielki tego zbeszczeszczonego ostatnimi czasy watku nie bylo chalpnictwo ani jarmark wiejski ale znacznie cos glebszego..... Watki tego typu znajduja sie w dziale kupno-sprzedaz tego forum. Zainteresowane osoby zapraszam tam. Dziekuje za uwage i serdecznie zachecam wlascicielki i prokursorki watku do powrotu na swoje zaniedbane podworko;-) Bylyscie jedynym powodem dla ktorego znajdywalam kilka minut dziennie pomimo swojego napietego grafiku i zagladalam na to forum!

wreszcie zagladam.no coz u nas masa pracy.maz nie wyrabia sie ze zleceniami mimo,ze okres zimowy powinien byc raczej odpoczynkiem w budowlance.fakt nie pracuje na zawnatrz,chociaz wczoraj od 9h do 23h wstawial okna.
teraz pojechal ze starszym na mecz i wroca okolo 12h.zal mi go.
ja musialam zostac w domku,bo mlodszy co niedziele wypelnia dzienniczek w kosciele przed 1kominia swieta.
no nic jak wrocimy do domku przygotuje pyszna karkuweczke na niedzielny obiadek.
we wtorek mam termin@@@@ mam nadzieje,ze nie przyjdzie(prawda mamo:tak:).juz nawet w piatek robilam test,ale wynik oczywisty.wiem wiem za wczesnie,ale nie moglam sie powstrzymac jestem w goracej wodzie kapana/

zmykam zjesc sniadanko,bo piekarnik piszczy.buleczki gotowe.

Zgodnie z tym co napisał mediator usunęłam zdjęcia biżuterii żeby nie było że jakiś bazar prowadzimy.Ale dla wyjaśnienia napisałam tylko co robię i dziewczyny chciały to zobaczyć to chyba nie jest niezgodne z regulaminem ?? bo gdybym sama wkleiła zdjęcia i zapytała czy chcą kupić to już inna sprawa..A że dziewczyną się spodobały :-) no to tylko się cieszyć.A wszelkie formalności czy pytania pisałyśmy na PW.
Ale dla spokoju usunęłam bo chce dalej pisać na tym wątku :-) bardzo mi tu dobrze i miło :tak: Tak że przepraszam za kłopot i to się już nie powtórzy :tak::tak::tak:.

No i witam w niedzielę my już po kościele Kamilek był wyjątkowo grzeczny :-) niedługo idę gotować ale chciałam pierwsze się z wami przywitać :)

witam ,,ja czuję się
a136.gif
..zakaszlana,gardło nadal nawala,ból głowy dokucza......
ale wleciałam na chwilę.

Iwet -no to kochana &&&&&&&&&&&&& za piatek co by @ nie przyszła...my to się naszarpiemy co??:)

Pawimi- no ja tu jestem na posterunku i nawołuję mamuśki ,ale coś mnie nie słyszą...
mam nadzieję ,że powracają;)
fajnie,że Ty wleciałaś..

Wiktoria miłego dnia życzę..

idę poleżeć póki niedziela bo jutro do pracy;/

Cześć :-)

No to mam już moją trójeczkę :tak::-D:tak:
Kochana gratuluje :-)
witam ,,ja czuję się
a136.gif
..zakaszlana,gardło nadal nawala,ból głowy dokucza......
ale wleciałam na chwilę.

Iwet -no to kochana &&&&&&&&&&&&& za piatek co by @ nie przyszła...my to się naszarpiemy co??:)

Pawimi- no ja tu jestem na posterunku i nawołuję mamuśki ,ale coś mnie nie słyszą...
mam nadzieję ,że powracają;)
fajnie,że Ty wleciałaś..

Wiktoria miłego dnia życzę..

idę poleżeć póki niedziela bo jutro do pracy;/
Dużo zdrówka kochana dla Ciebie :tak::tak:

reklama
Leika - fantastyczna wiadomosc:tak: SERDECZNE GRATULACJE!!!
Iwet - jak milo Cie widziec, dawno juz nie bylo znajomych twarzy na tym watku wiec kazde wasze objawienie cieszy oczy;-) Trzymam kciuki za zafasolkowanie i mam nadzieje ze przekazesz nam niedlugo dobra wiadomosc.

mamusiu - zdrowka zycze. Umarlam na wiodokTwoich buziek jakie wstawilas w poscie na :ninja2: rozweselilas mnie na niedzielne dzien dobry:-D

Do góry