reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

a ja juz w biurze siedze ale tak postanowilam ze zajrze na swoje wielodzietne...
mamusiu- masakra:szok: to moze pisz teraz zamiast mowic:-D a serio....to zycze szybkiego powrotu do zdrowka.

weroniczka no niestety tak jest ze wszystko co naturalne i dobre jest drozsze ...moze trafi ci sie kiedys jakas promocja to wtedy zrob zakupy i bedziesz miec w zapasie na czarna godzine. Dobrze ze juz wam lepiej. Tak sobie mysle moj Vincento wyrosl z koscielnego plaszczyka ktory kiedys sobie z Francji sprowadzilam i tak mi szkoda tego plaszcza...a moze ty bys mi cos podobnego uszyla co??? oczywiscie pokrylabym wszystkie koszty przesylki itd.

majqa - widze praktyczne zakupy:tak: Natalia bedzie dumnie kroczyc z nowym wozeczkiem;-)

sempe - zagladam i czekam na wiesci....

reklama
mama

- Maruś w nocy trochę lepiej śpi ale nadal ze 4-5 razy daję cyca by spał :/ ale z Izą miałam podobnie i do póki dawałam cyc dopóty się budziła. A jak nie dam - bo próbowałam - to wrzeszczy i budzi cały dom hmmm cwaniaczek mój kochany ;-) Najgorsze, że nie chce sztucznego jeść... Kuruj się kochana - taki niedobry czas natał - tylko może unikaj silnych leków coby nie zaszkodzić bo może ktoś zamieszkał pod serduszkiem? &&&

pawimi, Joas - macie racje, gdy ma się więcej niż jedno dziecko do ciąży podchodzi się inaczej bo zwyczajnie nie ma się tyle czasu. Ja z Maruniem przeszłam ciążę jak z bicza trzasnął. Uciekał dzień za dniem. I teraz jest podobnie. Dziewczynki idą do przedszkola a on pochłania cały wolny czas. Jak spi to staram się nadgonić robotę i zajrzeć do Was :-) Jestem czasem bardzo zmęczona ale i zawsze bardzo szczęśliwa bo dzieciaczki mam cudowne :-):tak:

edit: pawimi - no tak będzie dumnie kroczyć ona ze swoim dzidziusiem a ja z Markiem (tak bardzo chciała ten wózeczek)

Ostatnia edycja:
Witam. ogarniam się przed najazdem teściowej. Hmm.Nie mam dziś na nic czasu bo mała daje popalic to chyba za przespane noce. Starszemu tez ostatnio fochy w głowie i musze go naprostować bo sie rozbestwił.:tak::sorry:
majqa świetne prezenty, na pewno się spodobają
weronika przyszły i są rewelacyjne. BARDZO DZIĘKUJĘ
mama kochana płucz sola tą chrypkę i zdróweczka zyczę
katrinka, pawimi, joaś pozdrawiam.

Powtórzyłam test apropo mdłości i w ciązy nie jestem:-( Trochę się zawiodłam chociaz wiem, ze powinnam odczekac jeszcze ze 4 miesiące. Ale tak bym chciała. Cholernie się boję, ze nie zdążymy :baffled:

odebrałam Zuzę i jestem..

Majqa to jest własnie najgorsze...mam nadzieję ,że może teraz się uda i nie biorę żadnych silnych leków..a te słabsze tak działają ,że mi się pogarsza...;/
a Marco jak (.) chce to daj ;)) zje i zaśnie a to najważniejsze..gorzej jakby płakał po najedzeniu..

Pawimi dzięki..mam nadzieję ,że zdrówko szybko do mnie wróci bo ja raczej z cyborgów jestem i meeega rzadko choruję...ale jak już mnie dopadło to od najgorszej strony-zabrało mi głos
c003.gif

dobrze,że tak samo jak szybko mówię tak i szybko piszę
c008.gif

zaraz bedzie mąż więc mykam obiad uszykować..

mama oby kochana ci szybko. ja to juz nie pamietam kiedy byłam chora, kilka razy próbowało mnie brac a potem gdzies z nienacka się kończyło. Ostatni raz katar chyba miałam z 3 lata temu. I niech tak zostanie:tak:

Witajcie!!
Mama ja ciągle trzymam kciuki i zdrowka tobie:)
Joaś jak cie tu dawno nie było:):):) Ty jesteś moja ukochana mamą wielodzietna:)

Ja tu też za często nie bywam. Ale właśnie totalny brak czasu. Często nie wiem w co ręce włożyć. Teraz tylko przez moje samopoczucie częściej siedzę przy kompie. Ale podczytuje jesli tylko mam czas.
Ja dziś byłam z Domisiem u alergologa. Po objawach pani doktor stwierdziła astme wczesną. A po testach skórnych tylko się rozpoznanie potwierdziło. Dziecko mega uczulone na roztocza, sierść psa, konia, trawy. Juz teraz wiadomo dla czego te dusznośći. Ja sie rozchorowałam, po wczorajszym wyjsciu z kościoła, bo znowu mi było słabo i przewiało mnie na podwórku. Uroki ciazy w wewnątrz kościoła źle i na zewnątrz też. Po ostatnim incydencie jak zemdlałam w kościele teraz się boje, jak tylko mi delikatnie gorąca wycofuje się.
pozdrawiam wszystkie mamusie próbuje was poznać na nowo:)

Witajcie!!
Mama ja ciągle trzymam kciuki i zdrowka tobie:)
Joaś jak cie tu dawno nie było:):):) Ty jesteś moja ukochana mamą wielodzietna:)

Ja tu też za często nie bywam. Ale właśnie totalny brak czasu. Często nie wiem w co ręce włożyć. Teraz tylko przez moje samopoczucie częściej siedzę przy kompie. Ale podczytuje jesli tylko mam czas.
Ja dziś byłam z Domisiem u alergologa. Po objawach pani doktor stwierdziła astme wczesną. A po testach skórnych tylko się rozpoznanie potwierdziło. Dziecko mega uczulone na roztocza, sierść psa, konia, trawy. Juz teraz wiadomo dla czego te dusznośći. Ja sie rozchorowałam, po wczorajszym wyjsciu z kościoła, bo znowu mi było słabo i przewiało mnie na podwórku. Uroki ciazy w wewnątrz kościoła źle i na zewnątrz też. Po ostatnim incydencie jak zemdlałam w kościele teraz się boje, jak tylko mi delikatnie gorąca wycofuje się.
pozdrawiam wszystkie mamusie próbuje was poznać na nowo:)
Witaj ale fajnie masz będzie 4 dzidziuś Gratuluje :-) a co do Kościoła ja też tak miałam nawet jak w ciąży nie byłam ale teraz zawsze rano kawę pije i już nie robi mi się słabo a jak jej nie wypije to słabo mi sie robi :tak:A moge zapytać ile masz lat ?:zawstydzona/y:

reklama
Wiktoria pewnie ze możesz zapytać ile mam lat. Ponoć tyle lat ile zim. Tak mawiała moja babcia:-D.
A na poważnie 33.pół. Wiec młoda jestem jak na 4 dzidzie:) We czwartek ide do ginki to może coś sie wyjaśni. mam wrażenie ze wyniki mam słabe

Do góry