reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Wiktoria pewnie ze możesz zapytać ile mam lat. Ponoć tyle lat ile zim. Tak mawiała moja babcia:-D.
A na poważnie 33.pół. Wiec młoda jestem jak na 4 dzidzie:) We czwartek ide do ginki to może coś sie wyjaśni. mam wrażenie ze wyniki mam słabe
Ale wiesz Kochana odchowasz za młodu :-) a czemu uważasz ze masz złe wyniki ?

reklama
Wiktorio no bo niby dla czego tak słabne? Do tego mam obolałe nogi , żylaki mi dokuczają i skurcze w stopach. Ach te ciąze:)

Ostatnia edycja:
Wiesz ja jak mi się słabo robiło to robiłam wyniki i miałam dobre lekarz stwierdził ze spada mi ciśnienie i dlatego mi słabo
Mozliwe ze to też, bo ja zawsze miałam słabe ciśnienie. Zobaczymy we czwartek. Do tej pory staram się sama nie wychodzić z domu.
Chyba muszę uciekać Dominik potrzebuje bardzo mamusi:). miłego wieczorku!

witam wieczorkowo byłam u lekarza z tymi moimi uszami i okazało się że mam zapchane ucho prawe ale nie wiem jak mogło się to stać lekarz powiedział że czasami tak bywa dostałąm antybiotyk i krople i skierowanie do laryngologa dowiedzałąm się że to może być od infekcji która przechodziłąm kedyś
a witam mamusie te które znam a tym bardziej te które jeszcze nie poznałąm

reklama
jestem Kochane:-)
a więc po wyczekaniu 2,5h weszłam do gabinetu (doktor mój miał nieplanowane 2 cesarki) jest ZARODEK OK 5TYDZIEN:-D:-D ale zaraz koło macicy mam torbiela o średnicy ok 5cm, to co było tym krwawieniem to zapewne był drugi torbiel który pękł i mnie zalał... niestety jest tak ułożony że uciska mi na jajnik i jakies tam nerwy, boli jak cholera przy kazdym kroku przy przerwacaniu się w łóżku jak kicham to mam wrazenie ze coś mnie rozrywa... jest szansa ze się wchłonie sam ale jest tez szansa ze urosnie i zbliży się do malutkiej macicy i ją "ZGŁADZI":no::szok:
miałam juz tak jak zaszłam w ciąże z Angelinką, 2 torbiele miałam po 7cm i się wchłonęły po 10tygodniu.

za tydzien w poniedziałek mam znów USG, sprawdzimy jak rosnie torbiel i czy juz serduszko bije:-)

więc oficjalnie (choć znutką niepokoju) będę mieć PIĄTE DZIECIE!!! JESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU JAK TO BRZMI HIHIHIHI

a teraz lece się pakować na jutro na koncert choć mam jak najwiecej się oszczędzać a takie plany miałam od pól roku jak juz wiedzielismy ze pojedziemy do Łodzi, impreza, balanga do rana zalana pysznym drineczkiem a tak:cool:

Mama05 więc śle Ci te fluidy, podziele się z przyjemnoscią:-)
Pawimi współczuje tej matce... to chyba najgorsze co może spotkać matke pochować własne dziecko:-(

Joaś cycki mam tak duże ze mój mąż az kwiczy z zachwytu!!! aha i mam teraz zakaz sexu przynajmniej 2-3tyg, ech zycie:-)

dobra lece bo muszę jeszcze na jutro obiad ugotować by matka moja mogła tylko podgrzać:-)

Do góry