reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

sempe i super!!! nasza ty nowa piecioramienna :-D tylko uwazaj tam na tych wyjazdach i dbaj o fasolke....zreszta co ja starej babie z pol tuzinem dzieckow bede tlumaczyc:-D:-D:-D

wisienka a czego sie obawiasz ze nie zdarzysz? znaczy ze "za stara" jestes??? to masz na mysli?
weroniczka cykne kilka fotek i Ci wkleje bo teraz jestem jeszcze w biurze wiec nie mam tego ze soba. Material jest taka gruba welenka, podszyta jest czyms grubszym z elegancka blyszczaca podszewka. Taki typowy zimowy plaszcz.

reklama
Sempe - gratulacje!!!!!

azile - ja w poprzednich ciążach tak miałam, że w kościele robiło mi się słabo jak dłużej stałam, zresztą w ogóle jak dłużej stałam - w sklepie, w banku, na poczcie, obojętnie gdzie to robiło mi sie ciemno przed oczami, gorąco i zimno na przemian i .... na szczęście nie poznałam co by było później. Tym razem tak nie jest, na szczęście, ale wyniki mam i miałam wtedy bardzo dobre. Po prostu mój organizm tak reagował.

witajcie :)

Sempe-kochana,cieszę się z Tobą:)) teraz jedź na koncert ale potem pooszczędzaj się trochę co??:))))dzięki za ~~~~~~~~~~~~~~~-nałapałam;))

coś miałam z kompem;/;/

Pawimi-płaszczyk się szykuje u naszej Weroniczki:))

Azile-daj znać jak bedziesz po lekarzu-oby wyniki były si ..może to faktycznie ciśnienie..mi zdarzało się omdlewać w tramwaju..paskudne uczucie;/

Joaś jak tam Arturek??

Wiktoria- a Wy kiedy zaczynacie starania o maluszka ??
no i napisz nam ile tym masz wiosen?:))

pozdrawiam wszystkie mamuski;)
ja nadal zakaszlana.

Ostatnia edycja:
Mama zdrowia tobie!!
a więc po wyczekaniu 2,5h weszłam do gabinetu (doktor mój miał nieplanowane 2 cesarki) jest ZARODEK OK 5TYDZIEN:-D:-D
Ogromne gratulacje!!!!Oby wszystko dobrze sie potoczyło!

Katrina a ty na kiedy masz termin porodu???? Wygląda że my w podobnym terminie jesteśmy:)

Mamo oj bedzie sie działo. Ponarzekamy sobie potem razem jak to nam ciężko:):)
Ja mam chyba najcięższa te ciążę . jakoś te dolegliwości mnie męczą.

Dzień dobry!!!!

Sempe - no to oficjalnie GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!
Azile - kochana, dbaj o siebie, koniecznie, może to niski cukier? jesz jak człowiek czy może się oszczędzasz jedzeniowo???
Mamo, sisterko, łap koniecznie fluidki, łap...
Mam zarwana nockę za sobą, Arturro stwierdził o 2, że spać nie będzie... No i tak było do 4.20. A pobudka była o 6.... A spać poszłam po północy, więc mam oczy jak rak .....

Życzę Wam wszystkim miłego dnia :-)

reklama
Azile no bedzie ciekawie :) a my przeżywamy ciążę z Wami bo w końcu bedziemy ciociami:))

Joaś- łapię kochana te ~~~~~~~~~~~-łapie i trzymam ;)))
współczuję nieprzespanej nocki;/
życzę smacznej kawki moja droga i chwili dla siebie ;)
ściskam Cie mocno:)

Wisieńka jak tam nocka u Ciebie ?? czy Emilka była łaskawa??

Zuz Inka- a Ty gdzie babeczko:)???

Do góry