reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam a ja dziś zasd]pałąm miałąm iść zarejstrować amelie do dentysty na kontrole i wszyscy spaliśmy do 9:30 amialam iść o 7 bo od 8 rejestrują a dzieci bez bólu przyjmuje raz w tygodniu w czwartki porażka normalnie bede musiałą iść za tydzień

reklama
Hejka
Pamietacie mnie?

Joaś zdrówka!!! wspolczuje @ ;/ ja swojej nie czuje wogole jak mam juz ;]
as ehhh ale zazdroszcze spania do 9:30 ja dzis nie spia od 5 ;/ Miki zasnol juz o 10..
mama05, zuz-inka, pawimi, katrina, wiktoria co tam u was? nie bede nadrabiać juz sporo drukujecie... :-)

Co do pogody to u nas padal deszcz potem mokry snieg i jest tak nijako na dworze, wilgotno....
Włąsnie pierwszy raz uslyszalam "Last christmas" w radiu :tak: ooo i teraz poczulam ze świeta sie zblizają... :-D choc pogoda wogole nie swiateczna;P

czesc mateczki

Liza witaj :-) fajnie,ze tu jestes,co tam u ciebie slychac?

wybaczcie nie nadrabiam co pisalyscie,trudno mi sie skupic,mam zapchany nos,a nie chce caly czas uzywac Otrivinu,bo po 10 dniach juz sie na niego nie reaguje,a ja juz tyle gdzies sie psikam nim
jestem zalamana....obudzilam sie dzisiaj z nowa przypadloscia,mam czerwone bialka oczne i oczy mi ropieja:-( juz mi rece opadaja
do tego Mila znowu wymiotowala rano a juz myslalam,ze jutro pojdzie do szkoly:-:)-:)-(

bylam u lekarki w poniedzialek to mi powiedziala,ze moge pracowac bo nie mam goraczki :wściekła/y::wściekła/y: gadanie,ze pracuje na zimnej hali gdzie jest po 3-4 st.C ,ze od 2 miesiecy jestem caly czas chora,nic nie dalo, taaak nie mam goraczki,to nic ze mam katar,ostry kaszel,ledwo z zapalenia pluc wyszlam i nadal jestem nie zdrowa,ale spoko moge isc do lodowki pracowac:wściekła/y: qrwa nie mam slow na te sluzbe zdrowia tutaj

i kolejny dzien z dziecmi w domu...naprawde odzwyczailam sie i nie powiem,ale konfortowa sytuacja to dla mnie nie jest,wole jak wyzywaja sie w przedszkolu niz w domu

kurcze zjadłam 2 łyżki jogurtu truskawkowego bo robiłam dziewczynkom płatki z jogurtem i od tego czasu jest mi nie dobrze i chce mi się wymiotować normalnie koszmar

Hejka
Pamietacie mnie?

Joaś zdrówka!!! wspolczuje @ ;/ ja swojej nie czuje wogole jak mam juz ;]
as ehhh ale zazdroszcze spania do 9:30 ja dzis nie spia od 5 ;/ Miki zasnol juz o 10..
mama05, zuz-inka, pawimi, katrina, wiktoria co tam u was? nie bede nadrabiać juz sporo drukujecie... :-)

Co do pogody to u nas padal deszcz potem mokry snieg i jest tak nijako na dworze, wilgotno....
Włąsnie pierwszy raz uslyszalam "Last christmas" w radiu :tak: ooo i teraz poczulam ze świeta sie zblizają... :-D choc pogoda wogole nie swiateczna;P
Witaj pamiętamy pamiętamy fajnie że jesteś.U mnie ok pada śnieg za oknem właśnie z odśnieżania wróciłam i jestem padnięta a za chwilkę po Martynkę idę
czesc mateczki

Liza witaj :-) fajnie,ze tu jestes,co tam u ciebie slychac?

wybaczcie nie nadrabiam co pisalyscie,trudno mi sie skupic,mam zapchany nos,a nie chce caly czas uzywac Otrivinu,bo po 10 dniach juz sie na niego nie reaguje,a ja juz tyle gdzies sie psikam nim
jestem zalamana....obudzilam sie dzisiaj z nowa przypadloscia,mam czerwone bialka oczne i oczy mi ropieja:-( juz mi rece opadaja
do tego Mila znowu wymiotowala rano a juz myslalam,ze jutro pojdzie do szkoly:-:)-:)-(

bylam u lekarki w poniedzialek to mi powiedziala,ze moge pracowac bo nie mam goraczki :wściekła/y::wściekła/y: gadanie,ze pracuje na zimnej hali gdzie jest po 3-4 st.C ,ze od 2 miesiecy jestem caly czas chora,nic nie dalo, taaak nie mam goraczki,to nic ze mam katar,ostry kaszel,ledwo z zapalenia pluc wyszlam i nadal jestem nie zdrowa,ale spoko moge isc do lodowki pracowac:wściekła/y: qrwa nie mam slow na te sluzbe zdrowia tutaj

i kolejny dzien z dziecmi w domu...naprawde odzwyczailam sie i nie powiem,ale konfortowa sytuacja to dla mnie nie jest,wole jak wyzywaja sie w przedszkolu niz w domu
Zdrówka Kochana dla was
kurcze zjadłam 2 łyżki jogurtu truskawkowego bo robiłam dziewczynkom płatki z jogurtem i od tego czasu jest mi nie dobrze i chce mi się wymiotować normalnie koszmar
Musiał Ci zaszkodzić

No i jestem po odśnieżałam i padnięta jestem a sypie dalej :wściekła/y::wściekła/y:idę za chwilkę po Martynkę :tak:

a ja tak bardzo bym chciała żeby u nas spadł już śnieg mogłabym z dziewczynkami weyjść na dwór na sanki a tak jak poda deszcz to wcale nie wychodzimy

melduje że stara sempe:-) w ciązy wróciła z Łodzi:-)
koncert RIHANNY był zajebisty, impreza zaraz po takze udana.... pół piwka jakos mi tak lekko weszło i lampa wina... jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu muszę się natychmiast udać na ODWYK %!!
RIHANNA ma tak fantastyczne ciało i głos ze az ciarki mi przechodzą:szok: głos straciłam do dzis mnie chrypka trzyma, siewałam krzyczałam ile sił miałam więc mogę sobie z MAMA05 rękę podać!!

Leika 5 dzięcko chcielismy w zeszłym roku ale ze względów finansowych z bólem serca zrezygnowaliśmy ale teraz przy przerwie antykoncep[cyjnej jakoś tak wyszło samo:-D:-D:-D:-D

Wisienka nie daj się tesciowej!!!;-)

Pawimi I Katrina wiecie lepiej głosno nic nie mówcie bo wnuki pojawią się w mig!!! ojej to wtedy założymy fątek wielodzietne babcie:-D:-D:-D:-D

Joaś TY wiesz ze ja juz 3tydzien borykam się z tymi cholernymi gnidami????? qrwica mnie bierze dziennie wyciągam jej oko 50szt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15 grudnia Angelinka ma Gwiazdorka w przedszkolu i muszę do tego czasu się wyrobić!

dobra lece dziewczyny bo laski się biją:wściekła/y::wściekła/y:
acha znów Starszy od paru dni świruje... i to tak ze dzis prawie mu wlałam!!

reklama
Sempe ależ power z Twojego postu bije ;)))
super,że impra udana,że sie wyszalałaś
no to teraz we dwie skrzypimy:))))
pogłaszcz brzusio:))

Lilka zdrówka dla Was i sił dla Ciebie..ależ tak jest słuzba zdrowia-faktycznie;/;/
ja mam zawsze w domu syrop Difergan-działa przeciwwymiotnie,ale niestety jest na receptę..nie wiem czy u Was też taki jest??

napoiłam moje storczyki odżywką,zajęłam się tez pozostałymi kwiatami.
teraz Oreo i kawa-zaraz jadę po Zuzę.

Do góry