reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Ja siedzę i szukam strojów dla moich dzieci. Postanowiłam kupić Małgosi strój królewny a Tadziowi rycerza bo bardzo się lubią bawić w rycerza który broni księżniczki :-)

reklama
Moi maja spidermana i indianina. ania miala sporo krolewien czarodziejek czeronego kapturka itp ale stwierdzila ze teraz to juz na to za powazna i rozdalam po rodzinie. no coz w koncu to juz nastolatka...czlowiek widzi po swoich dzieciach jak szybko sam sie starzeje :-(

Oj tak. Są rzeczy i zachowania z których dzieci wyrastają i to powoduje że czuć jak się starzejemy.

Pawimi i co z tym zdjęciem? Bo nic do mnie nie dotarło:eek::eek:

Ja ostatnio dzieci na andrzejkowa zabawe odwozilam i tam didzej swiatla dymy...i tak pomyslalam ze przeciez sama bym chetnie na impreze poszla a tu juz dzieci woze...staruszka :-D

weroniczka juz sle bo mi sie zapomnialo:szok:
katrina ale co ty opowiadasz, ja sie nigdy nie zestarzalam caly czas mlodziutka jestem:rofl2:

a moje najmlodsze dziecie wczoraj zostalo przylapane na podgladaniu dziewcznynek pod drzwiami w szkolnej toalecie hahaha, w dodatku tak mu sie spodobalo ze wrocil do klasy i przyciagnal do spolki swojego najlepszego kumpla:-D:-D Moj maz jak mu opowiedzialam to stwierdzil ze zamartwialby sie gdyby mlody swoje podgladania urzadzal w chlopiecej lazience a tak to wszystko w porzadku:nerd:

a moje najmlodsze dziecie wczoraj zostalo przylapane na podgladaniu dziewcznynek pod drzwiami w szkolnej toalecie hahaha, w dodatku tak mu sie spodobalo ze wrocil do klasy i przyciagnal do spolki swojego najlepszego kumpla:-D:-D Moj maz jak mu opowiedzialam to stwierdzil ze zamartwialby sie gdyby mlody swoje podgladania urzadzal w chlopiecej lazience a tak to wszystko w porzadku:nerd:

:-D :-D :-D niby zdrowa reakcja fakt!!!:rofl2:

pawimi-maz strzelil w dziesiatke czyli nie ma czym sie przejmowac.
zuz-inka-hej tylko nie starzejemy my bedziemy wiecznie piekne i mlode kurcze doczytalam,ze pochodzisz z pieknych stron.zazdroszcze.
mamo-plecam paste jajeczna z majonezem i porem przepyszne.
narobilas mi smaka teraz juz za pozno,ale jutro zrobie na bank.mniam
katrinko-wiem pisalas ,ze tak bedzie,ale mialam nadzieje tym bardziej,ze zawsze usawalo sie za pierwszym razem.ehhh

dziasiaj mialam gonitwe jak co srode.wrocilismy z polskiej szkoly o 20h15.mateusz oznajmil,ze ma jeszcze prace domowa z belgijskiej szkoly i wiecie co zero stresu napisalam w dzienniczku,ze wrocilismy bardzo pozno,ale nadrobimy to najblizszysz
dniach i huk a co mam sie rozerwac:no::no::no:

maz dalej w wyjezdzie tym razem nad morzem,ale dziekuje swietym,ze ma prace
jakos tak pozytywnie jestem nastawiona do zycia pomijajac jedna kreseczke

Majqa[/B] a znasz Szczyrzyc :-D meza mam z tamtad wiec i Dobczyce znam dobrze, a ja z Limanowej

Pewnie, że znam. Mam też rodzinę koło Limanowej - dokładnie w Piekiełku :-)

co racja to racja :) :tak:

reklama
Pewnie, że znam. Mam też rodzinę koło Limanowej - dokładnie w Piekiełku :-)

W Piekielku moja kuzynka mieszka :-)

Dobra ja znikam bo zaraz usne na klawiaturze, musze odespac te moje wojaze
a045.gif

Do góry