Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
1,5 roku z nia mieszkalam i mam dosyc,moge jej nie widziec teraz przez najblizsze 10 lat
i jakis 1 kg tez sie zgubil 
Lilka i bardzo dobrze ze focha zakonczylas bo post nie byl ani do Ciebie ani nie zamierzal Ci krwi zagotowac wiec zwalam to na karb obowiazkow i chorob dzieci ze tak personalnie do niego podeszlas. Ja nie wiem ale chyba na wskutek tej ostatnio panujacej dyslekcji na forum moze niezbyt niezrozumiale sie wyrazilam. Wszak na tym o to forum mam tylko kontakt z codzienna polszczyzna wiec moze poniekad mi sie udzielilo;-) Moj post nie byl tez tylko moim osobistym wybrykiem ale powstal na zyczenie wiekszej czesci uczestniczek wiec jako "mediator" poczulam sie w obowiazku wyrazic to slowem pisanym na naszym watku. To tyle w tej sprawie.

alez te dnie przelatuja szybko.Jak tam twoja chrypka, poszla sobie juz?jestem Kochane:-)
a więc po wyczekaniu 2,5h weszłam do gabinetu (doktor mój miał nieplanowane 2 cesarki) jest ZARODEK OK 5TYDZIEN![]()
więc oficjalnie (choć znutką niepokoju) będę mieć PIĄTE DZIECIE!!! JESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU JAK TO BRZMI HIHIHIHI

:-) mój dzielny chłopak
;-)
Majqa ja dopiero teraz dojrzalam ze Ty tez z malopolski :-)