Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzieki za odpowiedz. teraz juz bede pamiętać.azile - to starsze ma 21 lat, to już nie dziecko.. hihi, to co się będę postarzać??? zresztą nie mam jej aktualnego zdjęcia, ale ma przylecieć do nas w marcu, to porobię dziewczynom aktualne fotki i tu zarzucę.
.
Zdrowia kochana dzieciom. przechodziłam przez chorowanie dzieciakó i naprawde współczuje. Bo wszystko potrafiłam znieść dobrze ale choroby dzieci zawsze mnie kiedyś rozbrajały.Też się witam znad kawki. U mnie również szpital. Dwójka starszych ma zapalenie oskrzeli... :-(
. 
Miłego ozdabianiawitam z rana a tu nikogo niema
ja zaraz śniadanie robie a póżniej z dziewczynkami bedziemy ozdabiać ciasteczka
:-)Zdrówka dla was oby szybko przeszłoTeż się witam znad kawki. U mnie również szpital. Dwójka starszych ma zapalenie oskrzeli... :-(

U nas śnieg jestwitajcie porannie - u nas pogoda pod psem, zimno, wieje i co chwilę grad sypie brrrrrrrr!!
Leika - dużo zdrówka WAM życzę!!!!
azile - wkleiłam juz suwaczek, żeby nie było! Ja tak na prawdę - póki co - mam dwie jedynaczki. Nie chcąc powielać błędu sprzed lat postaraliśmy sie o rodzeństwo dla Alinki (nie tylko dla Alinki, ale przede wszystkim dla Niej).
Zmykam na razie do kuchni, za robotę czas sie wziąć, zaglądnę później.
Miłego dnia i zdrówka dla chorowitków.
Kochana ja myślałam że ty będziesz miała gdzieś góra 24 lata tak na avartku wyglądasz