reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

pawimi - i super prawie rówieśniczko... też masz dużą różnicę wieku między tym najstarszym a tymi młodszymi, więc sama wiesz, że to na prawdę frajda przeżywać drugą młodość,

iwet - pisałam Ci, że pierwszy cykl po odstawieniu nigdy nie wychodzi na plus, tzn. nie da II kreseczek, nie zniechęcaj się, ja poprzednim razem zaszłam w drugim cyklu po odstawieniu, teraz w trzecim - więc nie płakać mi tu, tylko po @ do dzieła!!!!!!!

mama - mój szanowny małżonek jak mam taki głos chorobowy, lubi mnie rozśmieszać, bo lubi jak sie śmieję takim niskim (niby sexi) głosem, a mnie tym wkurza!!

Wisieńka - nieobecność usprawiedliwiona!!

Lila - super, że juz u Was lepiej, dzięki za linka - sprawdzę sobie,

Zuz-Inka - pozdrawiam i dużo zdrówka dla Was życzę!

majqa - u nas czasy Alinki spania w dzień niestety bezpowrotnie się skończyły.... zazdroszczę....

reklama
Majqa a znasz Szczyrzyc :-D meza mam z tamtad wiec i Dobczyce znam dobrze, a ja z Limanowej
Mamo 75g w kubku wody fujj lukier po prostu!
Iwet nastepnym razem sie uda!
Wisienka a na dlugo Cie tesciowa nawiedzila? A propos czym rozni sie wizyta i wizytacja? wizyta to my u tesciowej a wizytacja ona u nas :-D

Zuz Inka a fuj!!! :))

Majqa odpoczywaj kiedy możesz ;)

Katrina ja się staram nie śmiać bo wtedy śmieją się ze mnie ...:)
c031.gif

gotuję jajka,zrobię paste jajeczną na kolację.tak mi się dłuży ten dzień ,że masakra jakaś !!

Witajcie wieczorkiem!!!!
Wróciłam z zebrania u córki w szkole. Jest troszkę jazdy bo większość rodziców nie chce choinki tylko kręgle. Tylko 4 osoby chcą zabawę. Ale przegłosowane będzie zabawa na kręglach z poczęstunkiem. Mi to sie bardzo podoba:tak::-D:tak::-D.
Mam bardzo miły humorek trala lalalala:-);-):tak::-D:-);-):tak::-D.
Chyba dziś M też będzie miał wieczorem dobry nastrój.

reklama
Do góry