reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witajcie
Liza - u nas w porządku, dziękuję, samopoczucie bardzo dobre, jedynie mam dość tego wietrzyska, które u nas już prawie od tygodnia szaleje, a do tego co chwila sypie grad.... zimno, ciemno.... paskudnie,

mama - wracaj szybciutko do zdrowia,

Joaś - ojjjjj widzę, że niestety u Was tez mały szpital, przykro to czytać

Sempe - najważniejsze, że wszystko u Was w porządku i wróciliście zadowoleni, i ciiiiii może jeszcze nie teraz, niech ciut odchowam dzieci, żeby mieć więcej czasu dla wnucząt,

azile - super! ja mam termin USG na 4 stycznia,

no i nie pamiętam co komu jeszcze napisać - jeśli kogos pominęłam to przepraszam
pozdrawiam wszystkie mamusie i dużo zdrówka dla pociech życzę - miłego dnia!!!

reklama
Liza witaj :) My się chyba nie znamy ...
a080.gif

mama, lilka, azile - ja mam w domu 16 storczyków i przyznam, że kwitną cudnie choć nie dbam o nie szczególnie. Tak pielęgnuję jak pozostałe :)

azile - dobre wieści bardzo się cieszę
sempe - super, że koncert się udał no i wogóle git, a synuś - wyrośnie ;)
joaś - zdrowia dla Was
katrina - mam znajome (matka i córka), które mają dzieciaczki z tego samego roku i nawet miesiąca :-)

Łazienki lśnią, okna też ale reszta wymaga mojej uwagi ... Maruś nadal śpi kiepsko w nocy. Dziewczynki duzo go zabawią to ja wtedy robię co mogę ;)

majqa - no nie dziwie się, moja córka tez już mogłaby być mamą, ale na szczęście zdążę przed pierwszym z wnucząt.
Szczerze mówiąc nie bardzo sobie wyobrażam siebie jako babcię, choć moja mama w moim wieku była już babcia od 2 lat (dzięki mnie :tak:).

mamusiu - dziękujemy i wzajemnie!!! a z medycyny ludowej - na Twoje przypadłości jest dobry sposób - położyc się na wznak, do pępka wsadzić ziarenko pieprzu, "przyłożyć" drugim pępkiem i trzeć dopóki się nie zetrze na pyłek.... powodzenia!!!!!

mamusiu - dziękujemy i wzajemnie!!! a z medycyny ludowej - na Twoje przypadłości jest dobry sposób - położyc się na wznak, do pępka wsadzić ziarenko pieprzu, "przyłożyć" drugim pępkiem i trzeć dopóki się nie zetrze na pyłek.... powodzenia!!!!!

kurnia rewelacja:-D
muszę mężowi powiedzieć a gardło mnie boli ;-)

reklama
Liza ty zmienilas nicka chyba co? nie bylas Eliza?:confused: co do nadzerki to mam pytanie,czy to sie jakos objawia? bomoj lekarz pare lat temu mowil,ze juz sie cos tam tworzy,ale nie podlega jeszcze zabigowi i tak sie zastanawiam po Twoim poscie czy to sa jakies bole? po czym poznac,ze nadzerke trzeba wypalac ?
Tak ale nicka to juz rok temu zmienilam jakos tak ;-)
Co do nadzerki to jak juz jestem po tym.
A wypala sie badz wymraza kiedy nadzerka mimo stosowania globulek nie znika i sie utrzymuje dlugo, przynajmniej moj gin tak mi tlumaczyl, a moja nazerka pojawila sie jak bylam w ciazy z Mikim i skubana nie zginela, ale naszczescie byla mała...
A i nie napisałam, nadzerka nie ma zadnych objawów raczej przynajmniej ja bym o niej nie wiedziala gdyby nie wizyty u gina, a ja raczej o to dbam :tak:

Liza witaj :) My się chyba nie znamy ...
a080.gif
Witaj miło :-)

O jaaa... dobre ;-) hehehe

witam sie z rana. :-)
Za oknem ponuro ale dobrze ze nie pada....
A u Was jak tam?

Ostatnia edycja:
Do góry