reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Lila - ja normalnie uwielbiam słodycze, tylko teraz w ciąży mi nie podchodzą, sama jestem tym zaskoczona, ale nie powiem mile!!! Normalnie wcinam je, aż sie uszy trzęsą!!! Tak, że znam Twój ból kochana.

To może chłopak będzie ;-):tak:

Lilka - i tak super, że coś takiego mieliście choć przez chwilę :tak: Mam znajomą również w Norwegii, która planuje własną kapustę kisić, tak jej brakuje niektórych polskich "przysmaków".

Joaś - masz bloga?

Moja pralka też już "na ostatnich nogach" i tylko to mnie powstrzymuje przed kupnem suszarki bębnowej, o ktorej od dawna marzę...

witajcie
wczoraj nie ponadrabialam,bo Gabrielek wstal i siedzial potem z nami

Leika ja juz nie raz z K. kisilam kapuste :-D ale raz mi smakuje raz nie,wiec wole kupna :-)
Joas dawaj linka do bloga:-) 9 kg wsadu wowwwwww to teraz bedziesz miala maszyne
u mnei na ostatnich nogach suszarka do prania,jezu nieoceniona maszyna przy duzej rodzinie,wlanczam pralke ona konczy,przezucam ciuchy do suszarki i juz moge kolejna pralke puszczac :-) po 4 latach intensywnego uzytkowania juz widze,ze staruszka chodzi na ostatnich nogach i tak sobie mysle,zeby mi przed Swietami nie poszla :nerd:

milej soboty zycze rowniez,wlece pozniej,bo musze liste zakupow wyslac koledze,potem jedziemy na zakupy swiateczne,po dekoracje i tak sie zastanawiam czy choinki zywej nie przywieziemy :-) mamy sztuczna i kocham sztuczne,ale tego roku cos mi piklo na zywa :-p i dalej nie wiem czy choinke zrobic tradycyjna w tym roku z bombkami czy na slodko z pierniczkami,tylko obawiam sie,ze dekoracja nie przetrwa do swiat:-D
no to spadam

Wlatuje dac znac ze zyje jeszcze...Noc makabryczna nie dosc ze mnie zatykalo i w gardle mialam zyletki to jeszcze maciej sie dusil a Krzyskowi krew z nosa leciala ratunku!!! Chodze jak zombi ogarne tylko troche chalpke obiad nastawie i mam nadzieje sie na chwilke polozyc

Ja to nawet nie wchodze na wage zeby sie nie stresowac bo od poczatku ciazy nie wiele przytylam a wrecz chudne i ginka na nastepnej wizycie to mnie pewno zdrowo ochrz***

Pozdrawiam i pokaze sie po weekendzie

PS Pawimi sprawdzilas mi bledy ;-) :-D

jestem w szale przygotowań dzisiaj ale znów wskoczyłam.... oj ciągnie mnie ciągnie do Was....
Leika - mam www.matkaczworokatna.blogspot.com Chciałam kiedyś pisać, ale czasu brak przy różnych aktywnościach życiowych...
No to uciekam. Miłej soboty i niedzieli, nie wiem czy wskoczę jeszcze w ciągu najbliższych dwóch dni
P.S. Suszarka bębnowa to niezły wynalazek

witajcie:-)

Joas 9kg??????? czy jakos ostatnio nowej pralki nie miałas jak ja kupowałam na początku sierpnia???? moja 7kg sprawdza się idealnie!!! piorę mniej bo wiecej wchodzi:-)

zaliczyłam dzisiaj makabryczny poranek, poleciałam na zakupy od rana a prawie w kazdym sklepie mi smierdziało!!!!!!!!!! przyleciałam do domu i kibelek w ruch.... do teraz mnie głowa boli!!! ja taka stara a głupia wyszłam na pusty żołądek!!!

a tak poza tym UKRADLI NAM DZIS LUSTERKA DO VOLVO NASZEGO!!!! co za gnoje qrewskie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jedno lusterko ok 900zł x 2 to ja dziękuje!! zrezygnowalismy z opon zimowych bo 2tys to niestety duzy wydatek a teraz jeszcze te lustreka bez nich jeździc nie mozna!!

jestem jak bomba atomowa:wściekła/y::wściekła/y:
dzis mamy isc na 40stke do znajomych, miałam byc kierowcą ale bez lusterek to nie wiem jak sobie poradze wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

spokojnej soboty

jestem po pracy-póki co w salonie szału nie ma;/

Majqa- Tobie również miłego dnia ;)
Zuz Inka masakryczna noc faktycznie..
mam nadzieję,że odespałaś wciągu dnia..

Joaś- gratki pralki-ja też mam nową ,ale nasza 5 kg wkładu-Beko 1200obrotów więc pranie też prawie suche wyjmuję..

Sempe- no żesz!!!!nic tylko
a043.gif
za te lusterka-wspólczuję wydatku;/;/
no i widzę spotkanie z porcelaną zaliczone..jak najmniej wymiotów zyczę..

Lilka jak tam pierogi -smakowały???;)))))

Spotkanie z porcelana.... buahaha tego jeszcze nie slyszalam... rewelacja! A za kradzież? Lapska poucinac! Porażka, sempe ubezpieczenie wam tego nie pokryje jako wandalizm z auto kasko?
a ja siedze u koleżanki nasze dzieciaki w polskiej szkole my sobie plotkujemy i popijamy kawę....
Joas dobrze ze wpadlas do nas, milej soboty wszystkim życzę.
Tak Zuza sprawdziłem blendy i nie marz rzadnyh hahaha...

reklama
sempe - taka Polska nasza kochana, oby ubezpieczenie pokryło koszt lusterek
zuz-inka - &&&&&&&&& zaciśnięte
mama - długo Zuza w szkole siedzi, u nas pierwszoklasiści kończą między 11 a 13 ...
pawimi - ploteczki udane?

Jutro wraca mój tato. Miał endoprotezę biodra.
Miłego i może owocnego (?) wieczorku ;)

Do góry