Leika
Matka Polka
A ja juz mam M w domu wiec znikam. W poniedzialek mam USG polowkowe trzymajcie kciuki!!!
Trzymamy!
Jakieś przeczucia co do płci?;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja juz mam M w domu wiec znikam. W poniedzialek mam USG polowkowe trzymajcie kciuki!!!
jestem porannie)
a dziś ...jak sie uda to około 13 spotkam sie z Wisieńką bo jest w okolicy Poznania)))

Polska..., mam nadzieje ze uda Wam sie to jakos załatwić...
:-)
i tak przesiedzielismy do polnocy,jakies 7 godz. lacznie,ale jestem usatysfaknjonowana,bo mezulo wital sie z kibielkiem a teraz lezy i najlepiej sie nie czuje
wredna jestem wiem
ale nie lubie jak mnie ktos tak wkopuje nie informujac,ze nie jedziemy na kawe a na picie..
akurat byl wieczor,na drugi dzien swieto w PL i wsio zamkniete,i tak zamiast sie wakacjowac to 2 dni siedzielismy w domu u tesciowej,bo deszcz padal i nigdzie nawet piechota sie ruszyc,dopiero po dwoch dniach wstawilismy nowa szybe

rowniez nei wiedzialam,ze jestem w ciazy jakis czas,bo ledwo urodzilam i skonczylam krwawic po pologu,wiec na miesiaczke nie czekalam,no bo po pierwszym porodzie @ dostalam po pol roku,ale w pewnym momecnie jak Ty poczulam,ze jestem w ciazy,test ciazowy to byla tylko formalnosc