reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
ja tez jutro se farbke na włosy położe, jak zwykle czarną:-) bom siwa!!! siwek na siwku.... a przecież nie jestem jeszcze taka stara nie?;-)

Joaś modlitwa powinna ukoić Twoje złe samopoczucie... nie wiedziałaś i tyle... a modlitwe Tatus napewno usłyszy! trzymaj się Kochana..

mama - a no w przelocie ;-)

Też byłam u fryzjera - obcięłam trochę włoski i u kosmetyczki - laser (5)
Humorek w miarę dobry
Miłej nocki :)

P.S. Iwet - i jak nadal @ brak?

fasolka daj znac jak po wizycie i leż kochana
joaś sempe ma rację tata usłyszy twoją modlitwę-a zawsze możesz też dać za mszę - ponoć to dużo daje duszom...
majqa a co robilas laserem - naczynka? ja chcialam sobie mikrodermabrazje strzelic ale u nas ceny sa kosmiczne i mnie nie stac - ewentualnie polowanie na grouponie - ja to w ogole jakas taka zboczona jestem bo ja sie strasznie wstydze isc nawet do fryzjera....:sorry2:
iwet ????????????
ewuniaf daj znac ze zyjesz chociaz......
wisieńka?

A ja bylam 3 tyg temu u fryzjera i juz mam takie odrosty ze szok w dodatku moj platynowy blond przybral gdzieniegdzie kolory jesiennych brazow i zolci. Ona mi chyba specjalnie tak zrobila zebym czesto do niej przychodzila!

witajcie!!!
żyje, ale nie jest to proste. Mam strasznie złe nastroje. Wole siedzieć za krzakami:;-)
zrobiłam właśnie sukienkę dla małej na szydełku.Zobacz załącznik 457307.
Dodam że szydełkuje od 12 tygodni:). Od kiedy leżę.
Buziaczki dla was.

śliczna sukieneczka:)

ja tez jutro se farbke na włosy położe, jak zwykle czarną:-) bom siwa!!! siwek na siwku.... a przecież nie jestem jeszcze taka stara nie?;-)

Joaś modlitwa powinna ukoić Twoje złe samopoczucie... nie wiedziałaś i tyle... a modlitwe Tatus napewno usłyszy! trzymaj się Kochana..

Dokładnie

najwazniejsza jest pamiec
Twoj tato napewno wie ze masz Go w sercu i pamietasz i modlisz sie
napewno czuwa nad Tobą:)

jestem na chwilę z herbatą;)
pranie schnie na ogrodzie ,poodkurzane..zaraz oko maluję i wychodze do znajomej.
wczoraj mi fryzjerka odświeżyła kolor i juz prawie biała jestem:)

Katrina dzięki;)

Pawimi mój Tom mówi ,że On nie ma 40 lat tylko teraz cały czas bedzie mówił 39 i pół:) taki film u nas był i miał taki tytuł a bohater 40-lubiłam go oglądać..

Iwet nadal &&&&&&&&&&!! i pwenie,że pomożemy Hanie zajść w ciążę..
ja co prawda zepsuta jestem bo wszystkie zrzekły się łatwości zachodzenia w ciążę na moją korzyść a i tak się nie udaje..ale dobrym słowem zawsze służę..

Joaś -przytulić????

Ewuniaf-w te pędy do tablicy-tęsknię okrutnię i wypatruję Cię każdego dnia!!!!

BEDII no to szalej na zakupach:)i zdrówka dla Dominika..

Liza byłaś w bibliotece??

smacznej kawki i miłego dnia-u nas słonko;)

"39 i pół'--tez to ogladałam ,Darek:)
swietny film i swietny aktor-- a grający go to Karolak:)

witajcie

Dziś minęły 4 latka, jak rozpakowałam swój brzuszek poprzednim razem, kurcze jak to szybko zleciało... imprezkę mała ma w sobotę.

Miłego dnia wszystkim życzę.

wszystkiego najlepszego,samych usmiechow i radosci dla Twojej córeczki:)
4latka--fajny wiek:)

moja Weronika 25lipca skonczy 4
jak patrze na zdj.to mysle--o jeny,jaka była malutka,zapomniałam juz
bo teraz taka duza mi sie wydaje juz

ale mam jeszcze 2 córke młodszą.wiec jeszcze troszke minie zanim bedzie w tym wieku
czasem juz mysle...zeby były starsze,ale z2 str bedzie brakowac tego czasu jak było w pieluchach,potem wiek przedszkolny...szkolny(to syn)
ale choc mam sentyment doo ciuszkow jeszcze tych niemowlecych co zostały,to mowie dosc,3 dzieci starczy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam sie z rana...pranie (jak zmykle) sie pierze...śniadanko zjedzone..herbata wypita..czy ja Wam mówiłam,że od m-ca juz nie piję kawy??

Sempe-no to przyjemności u fryzjera :) kiedy masz wizytę??

Zuza???????

mamo a ty masz 17 tys. postów!!!!!!!!!:szok::szok:

Bedii :szok::szok::szok: no:-D
ja jestem na bb prawie 2,5 roku i na początku byłam na 4 wątkach-na 2 badzo intensywnie bo nie pracowałam..i tak się uzbierało:) jestem królową:-D:-D:-D
żartuję:sorry2:
królowa jeste tylko jedna-Doda:-p:-D:-D

witajcie mamuśki dawno mnie tytaj nie było mam do was pytanie
Czy pięciolatki muszą iść do przeczkola czy już to nie jest przymusowe

Anka z tego co ja wiem to tak..
zmienili tylko to ,że rocznik 2007 nie musi iść do szkoły w wieku 6 lat..
a zerówka jest obowiązkowa.

Bedii mówisz,żeś czerwona ;)
a na mikrodermabrazje przyjedź do mnie :)

Joaś jak dzis nastrój??

ja cos zgaszona jestem..jutro jedziemy do Poznania na Operetkę,za tydzień wyjazd w te góry a ja mam doła bo dziś .....całą noc rodziłam i urodziłam synka:sorry2:
i teraz chodze i miejsca sobie znaleźć nie mogę-to pragnienie tak boli...nawet w nocy nie mam wytchnienia od tematu bo sny...ehhhh
dobra bo juz mam łzy w oczach....

Do góry