reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

alez dzisiaj tloczno na watku, mamy takie fale - albo kilka dni kompletnie nic albo mila niespodzianka w postaci kilku stron do przeczytania :-)
Upaly nam nie daja zyc, tesciowa sie juz prawie zaklimatyzowala, dzis bylam pierwszy dzien w pracy i zostawilam ich na pol dnia samych. Wszyscy przezyli wiec widze ze nie bedzie zle;-) Mila z niej kobitka i ulegla wiec nie mamy poki co zadnych zatarczek, generalnie schodzi mi z drogi i nie wtraca sie do niczego, raczej jest pomocna niz problematyczna wiec sobie chwale taki uklad. Zwlaszcza ze dzieci maja niezmierna radoche ze w koncu babcia jest! Oliver tak strasznie to przezywa ze nie chce sie na moment od babci odkleic.
Weekend spedzilismy piwkowo i relaksujaco, chlopaki oczywiscie pelne szalenstwo na jeziorze, ja sie opalalam i spieklam niezlego raczka. Najbardziej brzuszek ucierpial bo go pierwszy raz na takie pelne slonce wystawilam tego roku ale pewnie jakos to przezyje.
Mamusiu - ale Ty moja droga dzialasz w tym swoim ogrodzie, az mi wstyd totalnie!
Katrina az nie wierze ze to juz tydzien ma nasz Kubus :szok: Ciezarowki nam sie wykruszyly i konieczny jest swiezy nabor :-D Trzymam kciuki za....wiadomo ktore :tak: stale i nieprzerwanie.
sempe - tule kochana i zycze z calego serca spokoju...calkowicie Ci teraz taki historie nie sa potrzebne a tu widze...never ending story :-( a jak tam remoncik?
Liza - zycze ustabilizowania sytuacji z praca...oby sie jak najszybciej ulozylo tak jak sobie marzysz.
Lilka - to prawda...dawno Cie u nas nie bylo, nawet sie kiedys zastanawialam przez moment czy wszystko u Was gra.

No nic, lece jakis obiadek upichcic lekki, nawet jesc za bardzo sie nie chce w tym goracu.
Pozdrawiam serdecznie i milego tygodnia zycze.

Ostatnia edycja:
reklama
Liza,to 3mam kciuki aby M.znalazl prace i bylo juz tylko lepiej ;)
Lenka zycze duzo sily..:)) wkoncu slonce zaswieci :)
Sempe,nie znamy sie ale zycze duzo spokoju .;)
mama..nei wiem czy poznam plec..bo mieszkam w uk..,a tutaj usg robia b.malo i jak nie maja pewnosci to nie mowia,ale cos czuje ,ze to dziewczynka..moze dlatego,ze ciaza podobna do pierwszej..
ale mi to obojetnie czy bedzie chlopak czy dziewczyna,najwazniejsze to donosci ciaze do konca i urodzic zdrowe dziecko :)
tym bardziej,ze mam konflikt serologiczny..:-(,ale z synem tez mialam,ciaza byla zagrozona a dzisiaj chlop jak dab ;),wiec wierze ze tym razem bedzie tak samo..musi byc,innej opcji nie biore pod uwage ;)

spokojnej nocki dziewczyny :)

witam witam

co ja tutaj pacze
madlen - witaj i tu ---ale ten czas leci;-) - jak tam - brzunio rośnie??
widze ze klub słomiaczek się tu robi - nie nie zuzinka:-D
mamuś i Ty się doczekasz---czeka na Was taki mały spryciarz który chce zrobić niespodzianke:-D
katrinka - kubuś śliczny!!!!!!!!!!!!!
lenka - i Wy sie doczekacie:tak:
liza - wszystkiego najlepszego dla mikiego i zdrówka dla dzieciaczków!!!
sepme - trzymaj się kochana - nie daj sie! i nóżki zaciskaj!
pawimi - jak przeczytałam ze teściowa ponad 2 miechy u was to koparka mi opadła--- jak ona tak się aklimatyzuje - to zeby na zawsze nie chciała zostać:-D.ale widze ze dzieciaki zadowolone - to dobrze - korzystajcie;-)

no nic do robotki czas się szykować

aaaaaaaa
mati jezdzi na 2 kółkach---tak z dnia na dzień - poczułam ze jest gotowy - m odkręcił - a ten wsiadł i pojechał;-):-)
ale mam już dużego syna- ząb wypadł- nowy rośnie - wizyta u dentysty z dziurką umówiona - jeszcze troche i dziewczyne przyprowadzi ---na noc:-D:ninja2:--bo już nawet tak często do nas nie przychodzi:-D

pozdrawiam
do pozniej

Hej z rana :)

No mąz pojechał zobaczymy co to za praca... :tak:
Ja dzis na bilans jade na 10:tak: a tu tak parno sie robi :szok: :dry: ;PPP

Lilka zaglądaj czesciej ;-)
pawimi ja jakos ciezko mam opalic moj brzuch ;PPP
hana gratki :-) u mnie Hania wiosna sie nauczyla od razu na dwóch kółkach jeżdzić :tak: teraz to juz śmiga jak szalona;-)

Hania z ospą oki, przechodzi ładnie, wczoraj roztworem gencjany posmarowalam i normalnie super jej przysuszylo :tak: lepsze od pudrodremu! wiecej tego nie uzyje ;-) jedyny minus to to ze chodzi w fioletowe kropkii ze to dziadostwo farbuje ubrania... ;]

witam :-)
u nas jak zwykle zamiast slonca deszcz ,wrrrr wiosny to ja sie w tym roku nie doczekam,lata pewnie tez nie :no:,niecale 2tyg.mielismy cieplo i to wsio :angry:,ta pogoda zaczyna dzialac na moje dzieci,bo od rana kloca sie jak takie 2koguty,grrr:wściekła/y:,dzisiaj juz drugi dzien..moze jak troche slonca wyjdzie to im przejdzie ;-)
hana moj brzusio juz bardziej ciazowy niz tluszczowy :-Di gratki dla syna :tak:
Liza &&&& aby wypalilo zpraca ;-) i zdrowka dla dzieciaczkow :tak:

Witam sie po pracy i po przedstawieniu u Dominika-było wzruszenie na każdym wierszyku i piosence...

Hana witaj i dzięki za wiarę ,że sie uda..
brawo dla synka :)
mój też śmiga na 2 kołach-juz od zeszłego roku:szok:

Madlen no tak,w UK nie za często jest usg..
ale tak jak piszesz-oby donosić zdrowe dziecię -ja też tylko o tym marzę ..zajść i szczęśliwie donosić bo mnie ciąże nie rozpieszczały:sorry2:

Liza nadal &&&& za prace męża!!
niech sie uda!

Katrina super,że Kubula taki grzeczny-ukochac Go ode mnie i wycałować stópkę:tak:

Sempe-:szok:toż Ty zaraz rodzisz:szok:
dopiero co miałas 17t.c. a tu już 33 zaraz:baffled:pędzi ten czas i na nic nie patrzy...
powodzenia w Twoich sprawach osobistych:tak:

Pawimi- zameldowałas się ,więc z teściową do się żyć:-D
no u nas prace ogrodowe wrą bo ja Maja w ogrodzie jestem(u nas jest taki program ogrodniczy;-)Maja w ogrodzie)i ciągle coś dosadzam ,przesadzam,kopie i zakopuję..

Zuzinka Azile ukochac najmniejsze dzieciaczki-jak tam kolki??

Fasolka leżysz???

Joaś -wciąż myślę:tak::tak:

Wisieńka wlatuj żesz:-p

cos to jeszcze miałam ...yyyyyyyy:baffled:

Mama leze:szok::-) ...moj M dzis powiedział ze chyba na chwile ewakułowac sie trzeba bo mama nerwy ma :szok::rofl2:
Moj dalej bez stałej pracy :baffled: jezdzi na rozmowy ale jakos nic z tego nie wychodzi ... synek sie troche uspokoił ale ciekawe na jak długo jak sobie pomysle ze to dopiero poczatek i okres buntu przed nami to normalnie:errr:....

Katarinka sliczny Kubus:-)...

a ja dzisiaj walcze z bolem glowy,spalam troszke popoludniu,ale nic lepiej..,wrrr :angry:

fasolka okres buntu..mnie tez to czeka i az sie boje,chociaz u corki juz po malu zaczyna sie ten drugi etap,bo ma tak zmienne nastroje,ze czasami z nia ciezko wytrzymac..

reklama
Ja dzis pierwsza:-) wpadłam sie przywitac i miłego dnia zyczyc...

Madalen ja w domu mam dwa buzujace nastolatki córka 12l i syn 14 l ....i coraz ciekawiej sie robi:crazy:

Do góry