reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witajcie!!!
Oj piszecie ostatnio sporo. Nie mam szans doczytać was.
Marta wczoraj cały dzień na cycu. Za to w nocy spała od 22 do 5 . W szoku jestem.:szok::szok::szok::szok:
Kolki są i zazdroszczę tym mamo które tego nie znają bo ja za każdym razem to przechodzę.

Dziś idziemy na usg bioderek, jutro do neonatologa. Może jutro coś nam pomogą na te kolki:(

reklama
fasolka ty mnie nie strasz :-D
ja az sie boje,co to bedzie..ostatnio moje dzieci maja diabla za uszami,a jak w grudniu urodzi sie 3maluch,to jesli te moje lobuzy nie uspokoja sie,to ja w tydzien bede siwa jak golabek :-D
azalie wspolczuje kolek,ja ich na szczescie nie znam,bo u mnie zadne dziecko nie mialo ;-)
a ja kolejny dzien walcze zbolem glowy :wściekła/y:,wszystko wina cisnienia,a teraz jeszcze mam podwyzszone..jesli w tym tyg.nie bede miala tel ze szpitala,to musze smigac do mojego rodzinnego zeby mi cos zapsial..bo przez ten bol glowy nie moge normalnie funkcjonowac..jak nie mdlosci,to bol glowy..a ciaza niby jest takim cudownym okresem..byle do grudnia :tak:

Hej
Dziewczyny hehe nie straszcie, moje jeszcze male ale sobie nie wyobrazam co bedzie za te 6 lat... :szok: :pPP

Ja dzis swietuje urodzinki ;) nic w sumie nie robie ale dzien dla siebie :tak:
Obiadek tylko naszykuje zaraz i luzik,odpoczywam z książką :-)
Milego dnia!!!

Liza to stttttttttttttttttttttttttoooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttt i spełnienia wszystkich marzen......:-D:-D:-D

liza pisalam na fb ale napisze jeszcze raz tutaj :tak:
kochana 100 lat i zeby wszystko ulozylo sie,niech wkoncu slonce zaswieci i bedzie tylko dobrze!!!! ;-)

witam się po pracy..
u nas burza przeszła..lało:szok: ale to dobrze bo trawę dosiałam:-D

Fasolka leż ile możesz choć wiem ,że nie jest lekko -też leżałam w ciąży z Zuza bo miałam łożysko przodujące i groziło CC ,ale byłam grzeczna-leżałam i rodziłam sn..

Azile pięknie Marta pospała ;)

Liza uściski na tą 18nastkę:-D

Madlen współczuję bólu głowy:baffled:
może okłady pomogą??

ściskam wszystkie mamuśki :)

reklama
Liza wszystkiego naj...na ta kolejna 18-tke, mlodziutka mamuska z Ciebie i duzo radosnych latek przed Toba, bo ja to juz niestety 21 skonczylam to mam z przyslowiowej gorki :happy2:
Dzis upaly daly nam odpoczac, skromne dwadziescia kilka stopni i w koncu okna dalo sie pootwierac bo do tej pory to tylko klima i klima...czlowiek jak w lodowce sie czasem czuje :baffled:. Syn moj dalej milczy ale odezwal sie do mnie jego kolega z sasiedniego plutonu zapewniajac ze mam sie nie martwic bo gdyby bylo cos nie tak to on by wiedzial wiec napewno moj mlodzian ma sie dobrze tylko nie ma mozliwosci skorzystania z internetu czy tel.
Poza tym wszystko OK, tesciowa zyje, ja tez jak widac, dzieciaki dalej uszczesliwione wizyta babci, do tego ostatnio maz korzysta ze wakacje i dzieciakow nie trzeba odbierac ze szkoly i bardzo duzo pracuje zostajac grubo po godzinach, wiec taka pomoc w postaci jego matki jest mile widziana, nie dosc ze posprzata, popierze, to jeszcze intensywnie zajmuje sie dziecmi. Jednym slowek moge sobie spokojnie leniuchowac. Przyznam ze tak wylizanej podlogi w kuchni na porzadku dziennym to dawno nie mialam :-p Hana - pewnie jak sie przyzwyczaje to sama ja bede chciala zatrzymac hahahaha :-D
No to....odmeldowalam sie i spadam, usciski dla wszystkich!

Do góry