reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witajcie ;)

Steff
gabinet kosmetyczny otwieram ;)
moje marzenie od zawsze....
starałam sie o 3cie dziecko ponad 2,5 roku i robiłam wszystko co mogłam--> dziewczyny mogą potwierdzić ....
czas sie pogodzić z tym i dlatego wzięłam się za drugie marzenie czyli własny biznes..

zdrówka dla syna !

Joaś
zdrówka dla Ciebie ..
zakupy udane ?
ja rano pojechałam pogadac o dofinansowaniu bo dostałam nowy namiar w Gminie ,ale niestety nie spełniam jednego warunku wiec won!
potem byłam w Poz.kupic mopa parowego do gabinetu..
wróciłam i odebrałam Zu i jej koleżankę Matyldę ...
w domu obiad --> dziewczyny zjadły i pojechałyśmy po Domisia..
poszaleli na placu zabaw..
potem do domu i spacer z 3ką i psem :-p
teraz lepią z plastycznej pianki a ja mam czas na kawę i bb:-)
Matyldę odwożę za 1,5 h ...
jeszcze im lody obiecałam ..

Natka
poczekamy na Ciebie i Twój net:tak:

pozdrawiam wszystkie mamuśki :)

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczynki

stefaa - zdówka dla synka
no jesteś mamusia--- juz miałam pisać ze tu się tęskni:-);-) oj te dzieci mają z Tobą dobrze---jeszcze lodziki---a ciasto jakieś masz?---to się wprosze:-D
joasia - a powiedz mi ...bo pisałas ze na bondzie byłaś--- ja jakoś nigdy nie miałam przekonania do agenta---rzeczywiście fajny film--- czy muzyka ino fajna???
i dla artiego wszystkiego najlepszego - zdrówka przede wszystkim - i zeby mamusi dał czasami odpocząć:-D

lenka - a jak nie nerka - to co???:confused: zdrówka!

głodna jestem

u fryza byłam--włos odświeżony
pouczyłam się angielskiego

i jest piątek---hurrraaaa:happy:

edit- dobra królewny - śpijcie spokojnie - buziaki i do jutra
aaa pawimi jak po święcie?---co do indyczka było?:-p

Ostatnia edycja:
Wlatuje bo sama, maz w pracy:-(
Marysie na rekach mam bo usnac nie moze. Bylam u lekarza Marysia gardlo--> wapno, vit C i nurofen, oraz psikacz do gardla a Maciej katar ale z racji jego sklonnosci elofen i zwiekszone inhalacje
Starszaki maja jutro andrzejki w szkole Krzys bardzo chce Ania nie...zrobia jak zechca :-)

Joas STO LAT DLA ARTURA!!!

Stefa
zdrowia dla syna! Znam to niestety z autopsji! Napisz cos wiecej o sobie

Lenka no wlasnie jak nie nerka to co?

Mamo oni przy tych doplatach to takie warunki maja ze...:confused::dry:

Hana jak czlowiek sie odswiezy to od razu inaczej

Pozdrawiam i zycze udanego weekendu

Dzieki dziewczyny mam nadzieje ze szybko przejdzie bo jak narazie to postep w leczeniu zatrzymal sie w miejscu. W ciagu 1,5 roku bylismy juz 7 razy z powodu zaostrzen astmy, ciagle jest na lekach ale czasem poprostu przychodzi ten czas ze leki mu nie pomagaja, wole wtedy jak jego leczenie odbywa sie w szpitalu bo tam caly czas jest monitorowany seturacje tetno itp w domu nie mam takich mozliwosci ani wiedzy lekarskiej na tyle aby czuc sie swobodnie.

Mamuska05 zazdroszcze odwagi, mnie juz od dawna marzy sie swoj interes ale jakos odwagi brak. W sumie to fach dobry masz w reku ja uwielbiam temat nowosci kosmetycznyc make up ..

a jakas mamuska na forum ma tez wlasny interes ? czym sie zajmujecie?

Dzis troszke wrzucilam na luuz i namowilam najstarszego syna zeby sam zasnol w szpitalu bo chcialam troche jeszcze posiedziec z dwojka mniejszych w domu ehh biedne te dzieciaki one tak sie martwia o swojego brata a jednoczesnie w takich wlasnie momentach odchodza gdzies na drugi plan bo cala uwaga skupia sie na najstarszym. Staram sie jak moge ale to jest ponad mnie. Pobudka 5:30 ubieram dzieciaki jade do przedszkola z nimi potem na 7 do pracy o 15 koniec pedem po dzieci ktore rozwoze po zyczliwych kolezankach do szpitala kilka godzin u dziecka potem pedem po dzieci i do domu spac .. jestem wykonczona !!

wpadam wieczorową porą

Stefaa - zdrówka dla synka!!! wiesz ja nie mam astmy, ale są takie okresy w ciągu roku, że tabletki, które biorę p/alergii zamiast 1 tabl. na dobę muszę brać 2 (rano i wieczorem), bo inaczej nie potrafię sobie poradzić z dolegliwościami.

Zdrówka dla wszystkich chorowitków i miłej, spokojnej nocki Wam życzę.

Hej :)

Witam nowe mamusie. Ja podobnie zareagowałam na wieść o czwartej ciąży. Teraz już się cieszę ale na początku wylałam morze łez... Z trójką idzie mi całkiem nieźle to może i z czwórką będzie ok ;)

mama - kusisz te dzieciaki ;)
zuz-inka, joaś, stefaa - zdrówka życzę
joaś - sto lat dla dzieciaczków

Ja od wczoraj o rok starsza .... Byliśmy z mężem w Krakowie i było fajnie :)

Upiekłam ciasto co się zwie BAJKA. Ktoś pytał o przepis na makowca - ja piekę z książek siostry Anastazji; polecam :)

Teraz żegnam się i życzę miłego weekendu :)

witam babeczki sobotnio, u nas swieta, swieta i po swietach, obecnie ludzie oblezaja sklepy i galerie wykupujac wszystko co sie da. Ktos to kiedys zartobliwie ujal ze Usa to jedyny kraj na ziemi w ktorym w czwartek ludzie uroczyscie zbieraja sie podziekowac za to co maja a w piatek szturmuja sklepy w celu nabycia tych wszystkich rzeczy ktore tak na prawde wcale nie potrzebuja :sorry: Groteskowe ale jakze prawdziwe czasami. Ja siedze i relaksuje sie spokojnie w domciu z rodzina. Juz drugi dzien jestem leniem i to totalnym. Sama imprezka wypadla dobrze, jedzenia bylo tak strasznie duzo i rozmaitego ze podczas obiadu nie raz przeszlo nam na mysl ze w pieknym miejscu zyjemy gdzie stac nas na wszystko bez ograniczen a niestety sa rejony na tym swiecie gdzie ludzie gloduja. I to takie smutne.
Gotowalam wszystko sama oczywiscie indyk w rolach glownych, do tego wieprzowa rolada z owocami tropikalnymi i zapiekana z gruszka i mini cebulka i ziolami, zupa gulaszowa z wolowej poledwicy i jesiennymi warzywamy typu dynia, butternut squash, slodki ziemniak, zapiekanka z zielonej fasoli z cebula, pieczarkami i sosem smietanowym, salatka ruska (z przewaga buraczkow), ziolowa salata zielona z domowej roboty dressingiem i glazura owocowa i zapiekankami z koziego sera i orzechami i wiele innych rzeczy ktorych juz nawet nie jestem w stanie wymienic. Wazne ze gosciom smakowalo a ja juz odpoczelam po calym tym gotowaniu :tak:.
Hana - jesli chodzi o linka do lodowki tzn ze ta strona Ci sie nie otwiera? u mnie wszystko dziala i nie wiem jak mam to inaczej wstawic bo stronka bez problemu pokazuje co trzeba wiec nawet nie wiem gdzie blad, czy reszcie dziewczyn tez sie nie otwiera??
Zuza - przepis Ci pozniej wstawie na moje ciasto buraczkowe.

Witam nowa mamusie, zycze wiele zdrowka synkowi.

Sto latek dla Artiego...DWA LATKA?? :szok: dopiero sie Joas rozpakowywalas...pamietam...

Wszystkiego dobrego dla naszej Majqi bo wiem ze tez miala urodzinki.

A gdzie Bedi?? Weroniczka to pewnie internetu jeszcze nie ma..,Katrina - jak paluszysko?? goi sie?
Mamusiu - dla Ciebie specjalne osobne usciski bo powiesz pozniej ze Cie pominelam ;-):-D

witajcie

majqa - wszystkiego najlepszego!!!!!

pawimi - wydaje mi się, że lepiej, a wydaje mi się, bo 2-3 dni jest lepiej, a potem tak jakby się cofnęło. Nie poddaję się, nadal walczę.

Hejka!
Nie moglam sie oprzec zeby na bb nie zajrzec jak kompa wylaszam :-);-):tak::sorry:
Pawimi mnie sie tez nie otwiera :no:
Majqa sto lat z okazji kolejnej osiemnastki!
Stefa ile lat ma twoj najstarszy syn?

Pozdrawiam i znikam:-)

reklama
to inaczej w takim razie:

okolo 2.5 metra wysokosci i 1.30 szerokosci. Tak w przyblizeniu. Czesto w kuchniach stoja dwie takie obok siebie.

Do góry