reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej!

Majqa wszystkiego najlepszego:-)
Joaś dla Twojego kawalera też ślę urodzinowe buziaki:-)
pawimi mnie też się link nie otwierał, ale teraz widzę fotki i jestem w szoku:szok: co za olbrzym:-D menu na święto miałaś bogate:tak: i kuszące:-D
Stefaa zdrówka dla synka!!! ciężko tak krążyć między szpitalem a domem:( niech starszak wraca do Was jak najszybciej!
Zuz-Inka zdrówka i dla zwierzaka też!
lenka jak się czujesz? nadal boli?
mamusia power od Ciebie bucha :-D Ty ciągle w ruchu jesteś co? a jakie lodziki wcinaliście?

a mnie osłabienie ogarnęło, dobrze że w dzień emek był z nami to odpoczywałam ile mogłam, brzuch twardnieje przy najmniejszym wysiłku...

dzisiaj Hanulka mi wyznała że jak Jasiek już wyskoczy z brzuszka to będziemy ogromną rodzinką:-D

buziaki i dobrej nocki:-)

reklama
pawimi to WYtyle jedzienia kupujecie ze musicie miec takie lodowki? hehe w moim aneksie kuchennym to nawet taka polowka by sie nie zmiescila ;) a juz nie mowie o dwoch ;)

Moj syn najstarszy ma 6 lat :)

hej babeczki ,pokazuje sie ;-)
w pon nic nei ruszylo,urodzilam dopiero we wtorek o 20.30 corcia cala i zdrowa :happy::happy:
ja czuje sie dobrze,mimo naciecia nie mam problemow z siedzeniem...tylko w krzyzu dalej czuje bol..niby tak moze byc do 8tyg :wściekła/y:
mala na butli,bo moje mleko jalowe...caly dzien przy cycku i glodna..nci nie przybierala na wadze,od narodzin do piatku schudla 300g :-(,ale juz przybiera na wadze :tak:
ma zoltaczke,ale ogolnie dziecko zdrowe a to najwazniejsze..
sciskam mocno ;-)
i obiecuje teraz zagladac czesciej :tak:
Mala wciagu dnia grzeczna tylko nocki ciezkie...ale z czasem sie wszystko unormuje ;-)..mam taka nadzieje :-D
poczytam was w wolnej chwili,obiecuje :tak:

Madlen gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!

Ja witam was . Niestety nie jestem w stanie nadgodnic tych kilku dni.
U mnie wiele sie dzieje. Zaczynam po woli wylazic z trudu macierzynstwa.
Nareszci emoge spokojnie bez malej wychodzic. Wprowadzilam stale posilki i jest juz lepiej. Tylko nocki trudne, ale i tak latwiejsze niz jeszcze 6 miesiecy.
Pozdrawiam wszystkie mamusie.

madlen Gratuluję zdrowej córeczki! wszystkiego dobrego dla Was:-)
azile ale czas leci, Twoja księżniczka ma już pół roczku:-) dobrze wiedzieć że jest lepiej:tak:

reklama
Witam was kochane kobietki 2 lata temu tu do was zagladałam ale jakoś tak wyszło że nie urodził nom sie dzidziś ale dziś zrobilam test i są II kreseczki ciesze sie ale nie wiem jak powiedzieć o tym meżowi.Jak pisałam wcześniej 2 lata temu staraliśmy sie o dziecko ale poronilam w 11 tyg i od tego czasu nie chciałam wiecej dzieci bałam sie ze sytuacja się powtórzy aż do dziś.Czy jest taka mozliwość abym mogła z wami popisać.

Do góry