reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam kochane ja już dziś na nogach

Zuz-Inka współczuje utraty kochanego zwierzątka :-(wiem jak to jest.Moim córcią miesiac temu zdechła ukochana rybka Pinka którą miały 1,5 roku.Dziewczynki przez 3 dni nie chcialy nic jeśli normalnie siedziały i nic nie robiły, gdy zaproponowałam że kupie im nową katergorycznie odmówiły.Ale wczoraj młodsza córcia spytała się czy moglibyśmy mieć nową rybke.:tak:

A ja dziś o 11 wybieram się z młodszą córcia na bilans 4 latka, od razu wezme starszą ze sobą i po bilansie zaprowadzę ją do przedszkola.

Mam jeszcze kochane do was pytanie:Kiedy powiedzieć starszyb dziecia o ciąży?

reklama
witajcie babeczki...

Zuzinka
;((

............

Vivienne3
powodzenia na bilansie..
co do ciąży to ja bym powiedziała jak już będzie brzus znacznie widoczny ....
gdy powiesz dz.za wcześnie to bedzie im sie dłuuuuzyć jak nie wiem co bo przecież nie ogarniają jeszcze ,że za 7 miesięcy będzie dzidzia...dla nich to szmat czasu ...
a im później powiesz tym lepiej dla Ciebie bo "zaoszczędzisz" sobie pytań--> mamo kiedy urodzisz?????

ale to ja bym tak zrobiła--> decyzja Twoja ;))

Hana
mówisz masz nabyte nowe spodnie ??:))
trzeba opić ,żeby zamek dobrze chodził :-D:-D

Majqa
zdrówka dla Was!

Katrina
niech już się zagoi bo faktycznie troche to trawa...

mam telefon do Bedii--> napiszę smska ...choc nie wiem czy to Jej aktualny numer ..

Joaś ??????????????

Sempe???????????????????

Weroniczka ?????????????

pozdro for all

Vivienne
pewnie ;) zrobisz jak uważasz----> na pewno się bardzo ucieszą :)

ja pospałam 1,5 h bo przez pełnię źle śpię od 2 dni i musiałam dospać..

pisałam do BEDII póki co cisza...

Ja byłam z moją 4 latką na bilansie i nie jestem zbytnio zadowolona Nessy waży 13 kg a mierzy 99 cm.Zdcydowanie za malo waży ale nie wiem co robić.Mało je ale to też zalerzy od dnia i co chce jeść a czego nie.

hmmm...Bedi na fejsbuku tez milczy od mniej wiecej 2 tygodni a zwykle jakas tam minimalna aktywnosc wykazuje....zaczynam sie martwic. Pani Bedislawo prosze sie odezwac i to natychmiast! :angry::angry:

Vivienne
nadgoni Twoja córa ...jak się martwisz to zrób Jej badanie krwi i sprawdź jak poziom żelaza ...ale jeśli je bez problemu to ja bym sie nie martwiła za bardzo ...

Pawimi
fotki pikne ;))

nasza Bedii nadal mi nie odpisała na smska...martwie się kurka !!

reklama
Do góry