reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Dzień dobry:-)
Odzywajcie się, bo wyjdzie że piszę sama ze sobą, byłam o 7 a tu nic, minęły 4 godziny i dalej nic:-(

Miłego dnia Kobietki

reklama
Cześć babeczki.

Zrobiło się zimno i klientów na wypieki mniej :-( No ale w taki mróz mało kto wychodzi na spacerek do tego kto ma ochotę wyciągać rękę z rękawiczki żeby napić sie na zewnątrz kawy czy zjeść ciacho. Ja nie chciałabym:sorry2::sorry2:

Dzieci w przedszkolu, mąż kładzie płytki w łazience a ja wytarłam kurze, zmieniłam dla Małgosi czapkę z chłopięcej na dziewczęcą i teraz piję kawusię :-)

witam i ja ..
od rana dzwonie po hurtowniach kosmet. i szarpie rabaty:))
teraz podałam pani całą liste i czekam na maila z odpowiedzią ile mam upustu ;))

muszę juz powoli kupować bo potem bedzie nerwówka..

Weroniczka
mróz odpusci to sie ruszy :)

Natkaa
czasem są takie dni ,że tu ruch mały..

pozdrawiam wszystkie mamuśki i smacznej kawki/herbatki :)

Hej zmarzluchy :)

u mnie od rana śnieg pada .. rano wielkie odśniezanie teraz wygladam do okna i czeka mnie powtorka z rozyrwki blee nie lubie tego ..

Natka ja też studia skonczylam 2011 roku (jaki jestes roczinik ?? ) i tego czasu tez nie moge zaliczyć do najlepszych hehe praca dzieci ciąza przeprowadzka a w miedzyczasie szpital z moimi astatykami. Najgorzej wspomina czas pisania pracy na licencjata malutka Nadia z jednej strony i troszke wiekszy ADrian z drugiej a ja w srodku z ksiązkami hehe smieje sie ze to czasy mlodosci bo wekeendowe zjazdy to była taka odskocznia od rzeczywistosci hehe :)

Stefaa a myślałam, że tu to tylko ja w tym wieku mam prawie trójkę dzieci:-) a Twoje maluchy już takie odchowane:-) fajnie masz. A co studiowałaś?

Ha ha no popatrz szybko zaczelam i szybciej skoncze swoja kariere wychowawczą ;) Zawsze chcialam miec trojeczke od kad pamietam co dwa lata a ze coreczka wyskoczyla wczesniej troszke burzac moj plan hehe to juz inna sprawa :-)

Ja studiowalam stosunki miedzynarodowe na licencjacie dyplomacja i negocjajce a na magistrze handel zagraniczny ;)

A Tyy ? wogole skad jestes? widzę że oczekujesz trzeciego potomstwa :0 to syn?

reklama
Do góry