Anna199
Fanka BB :)
Podwójne szczęście! GratulujęGratulacje!Napewno wszystko będzie dobrze
u mnie taka blada kreska 2 dni przed miesiączką oznaczała...bliźniaki
właśnie kończę 9tc. Trzymam mocno kciuki
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podwójne szczęście! GratulujęGratulacje!Napewno wszystko będzie dobrze
u mnie taka blada kreska 2 dni przed miesiączką oznaczała...bliźniaki
właśnie kończę 9tc. Trzymam mocno kciuki
![]()
Nie dziękuję żeby nie zapeszycPowodzenia.U mnie kolejna ciąża po poronieniu skończyła się dobrze - obok mnie leży 7-tygodniowa córeczka.
Trzymam kciuki, żeby u Ciebie też się tak skończyło.
![]()
Oj początki były strasznie stresujące, plamiłam, krwawilam, już myślałam że straciłam maluszki. Ale okazało się, że miałam krwiaka, który po tygodniu zniknąłPodwójne szczęście! Gratulujęjak znosisz ciążę z dwójką maluszków?
Oj znam ból krwawienia i ten stres..nie zazdroszczę. Całe szczęście że to tylko krwiak i wszystko z dziećmi dobrzeOj początki były strasznie stresujące, plamiłam, krwawilam, już myślałam że straciłam maluszki. Ale okazało się, że miałam krwiaka, który po tygodniu zniknąłtakże teraz jestem już spokojna i w końcu w pełni cieszę się ciążą i mogę normalnie zajmować się 2 letnim synkiem
życzę dużo zdrówka i szczęścia
![]()
Gratulacje!Odebrałam wyniki hcg 30,9nie wiem czy to dużo czym mało przed okresem liczę na ładny przyrost
. Dodatkowo zrobilam-tsh 4,84 ,progesteron 63,080 takie wartości są w porządku? Tsh zbyt wysokie czy to bezpieczne dla dziecka?
![]()
Zero stresu, ja przez całą ciążę byłam mega pozytywnie nastawiona do wszystkiego, zresztą @Mona.lisa może potwierdzić, bo jesteśmy w jednej grupie.Nie dziękuję żeby nie zapeszycmoja radość poprzednio źle się skończyła
. Jak znosilas ciążę? Towarzyszył Ci stres zwiazany z poroniem?
U mnie ok 11 dni po owulacji ( moje obserwacje, nie miałam potwierdzenia np po przez USG) beta wynosiła 31.29Odebrałam wyniki hcg 30,9nie wiem czy to dużo czym mało przed okresem liczę na ładny przyrost
. Dodatkowo zrobilam-tsh 4,84 ,progesteron 63,080 takie wartości są w porządku? Tsh zbyt wysokie czy to bezpieczne dla dziecka?
![]()
W poniedziałek na pewno zrobię kolejną bete. Orientujesz się jak to wygląda na NFZ? Pewnie muszę mieć skierowane od ginekologa?Gratulacje!Od czegoś ta beta musi wystartować. Rób w poniedziałek przyrost i zapisz się do endokrynologa, bo TSH trzeba obniżyć, ale nic się nie martw na zapas.
Zero stresu, ja przez całą ciążę byłam mega pozytywnie nastawiona do wszystkiego, zresztą @Mona.lisa może potwierdzić, bo jesteśmy w jednej grupie.Ciąże w sumie można powiedzieć, że znosiłam dobrze, najbardziej nużące były poranne wymioty przez dwa trymestry. Poza tym zgaga przyszła dopiero w ostatnich 3-4 tygodniach. I strasznie mi przeszkadzał zatkany nos.
Ale nie wspominam jej jakoś bardzo źle.
![]()
U mnie tylko obserwacja po bólu jajnika i kalendarzyk. Wynik i dzień podobny do Twojego więc jest szansa na zdrową ciążęU mnie ok 11 dni po owulacji ( moje obserwacje, nie miałam potwierdzenia np po przez USG) beta wynosiła 31.29Dziś jestem na końcówce 31 tc, a w moim brzuchu mieszka 1.6kg człowiek wiec taka wartość w bardzo wczesnej ciąża, jeszcze przed terminem miesiaczki jest jak najbardziej ok
![]()
Niestety, chodziłam prywatnie zawsze.W poniedziałek na pewno zrobię kolejną bete. Orientujesz się jak to wygląda na NFZ? Pewnie muszę mieć skierowane od ginekologa?u mnie jak narazie tylko czulsze piersi i większe zmeczenie oprócz tego nic. Z tą zgaga to szok że tak późno mogła dac spokój
.