Szczęśliwakobieta
Fanka BB :)
Jak szybko zaszlyscie w ciąże po poronieniu mając tarczyce?? Czy wszystkie wyniki np. Prolaktyna ? I Tsh wróciło wam z przed ciąży??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja zachodząc w ciąże miałam idealnie znizone tsh 0.70 biorę letrox 75 .Jak szybko zaszlyscie w ciąże po poronieniu mając tarczyce?? Czy wszystkie wyniki np. Prolaktyna ? I Tsh wróciło wam z przed ciąży??
Jak szybko zaszlyscie w ciąże po poronieniu mając tarczyce?? Czy wszystkie wyniki np. Prolaktyna ? I Tsh wróciło wam z przed ciąży??
Wnioskuję, że masz na myśli niedoczynność tarczycy. Tarczycę, jako narząd, ma każdy.Jak szybko zaszlyscie w ciąże po poronieniu mając tarczyce?? Czy wszystkie wyniki np. Prolaktyna ? I Tsh wróciło wam z przed ciąży??
Okej tak właśnie o to mi chodziło. No to super mam nadzieje ze tez mi się uda szybko zajśćWnioskuję, że masz na myśli niedoczynność tarczycy. Tarczycę, jako narząd, ma każdy.
Ja w kwietniu 2019 poroniłam, a zaszłam drugą w ciążę we wrześniu 2019. Poronienie nie miało wpływu na moje TSH i Inne wyniki tarczycy. Miałam je unormowane przed pierwszą ciążą.
TSH zaczęło mi szaleć dopiero w 30 tc.