reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

reklama
spoko dziewczyny, jak widać tendencja spadkowa i można szybko do formy wrócić :-)
ja marzę by wbić się w jeansy to moje jedyne prywatne marzenie echhhh ;-)

spoko dziewczyny, jak widać tendencja spadkowa i można szybko do formy wrócić :-)
ja marzę by wbić się w jeansy to moje jedyne prywatne marzenie echhhh ;-)

hehe każdy ma inne marzenia... babie to nigdy nie dogodzi:-):-) ja we wszystkie swoje jeansy się wbijam tylko brakuje troszke do zapiącia ale to przez to że brzuszek nisk i duży, a po porodzie napewno się zapne:tak: ja mam inny problem ... modle się żebym schudła jak najmniej :sorry:

jesuuuuu dziewczyny jak ja bym chciała tyle ważyć :crazy:
pierwsze ważenie w ciąży i 75 kg a teraz ostatnie i 92 kg :eek::shocked2::sorry: 17 na plusie ... no i nogi odczuwają to ..... ale po biorę się ostro za siebie i zrzucam do 68 :-D oj mam nadzieje że to realne ..... :rofl2::confused2:

To ja juz nic nie napiszę bo ze stówą na liczniku na porodówke wpadnę. Licze oczywiscie, ze od razu troche tej wody ze mnie zleci ale i tak po ciąży konkretna dieta i odliczanie :)

Dziewczyny dacie radę, ja równo po dwóch tygodniach z 85 dziś 71, jeszcze 11 ......Ale dziś mam obry humor bo zakupiłam pierwsze bluzki nieciążowe;-)Nio i w normalnym rozmiarze hehe W Orsey zmieściłam się w 38;-)

hehe każdy ma inne marzenia... babie to nigdy nie dogodzi:-):-) ja we wszystkie swoje jeansy się wbijam tylko brakuje troszke do zapiącia ale to przez to że brzuszek nisk i duży, a po porodzie napewno się zapne:tak: ja mam inny problem ... modle się żebym schudła jak najmniej :sorry:
syla- rozumiem Cię, zapewne pewne krągłości chcesz zachować, przyznam że przed ciążą przytyłam 6 kg i to mi wystarczy ale gdybym miała po rozwiązaniu ważyć tyle co przez kilka ostatnich lat ( 54 kg na 175 cm) to byłby dramat :-)
Ale wiesz co ? to co nam zostanie przynajmniej przez jakiś czas to nasze wspaniałe mleczarnie heheheheh

reklama
Do góry