kaluska
Fanka BB :)
hahahaha 60kg na początek tez by było dobre
w tej chwili to już prawie 80waże.............jezusicku

w tej chwili to już prawie 80waże.............jezusicku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
spoko dziewczyny, jak widać tendencja spadkowa i można szybko do formy wrócić :-)
ja marzę by wbić się w jeansy to moje jedyne prywatne marzenie echhhh ;-)
syla- rozumiem Cię, zapewne pewne krągłości chcesz zachować, przyznam że przed ciążą przytyłam 6 kg i to mi wystarczy ale gdybym miała po rozwiązaniu ważyć tyle co przez kilka ostatnich lat ( 54 kg na 175 cm) to byłby dramat :-)hehe każdy ma inne marzenia... babie to nigdy nie dogodzi:-):-) ja we wszystkie swoje jeansy się wbijam tylko brakuje troszke do zapiącia ale to przez to że brzuszek nisk i duży, a po porodzie napewno się zapneja mam inny problem ... modle się żebym schudła jak najmniej
![]()
Ale wiesz co ? to co nam zostanie przynajmniej przez jakiś czas to nasze wspaniałe mleczarnie heheheheh
Dziewczyny dacie radę, ja równo po dwóch tygodniach z 85 dziś 71, jeszcze 11 ......Ale dziś mam obry humor bo zakupiłam pierwsze bluzki nieciążowe;-)Nio i w normalnym rozmiarze hehe W Orsey zmieściłam się w 38;-)