reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Tyłozgięcie macicy

yesenia

Fanka BB :)
Miasto
Biłgoraj
Kochane, proszę o Wasze opinie. Mam tyłozgięcie macicy , od 6 miesięcy staramy się o drugie dziecko z marnym skutkiem. Z pierwszym nie było żadnych problemów .Poczytałam trochę na necie że są specjalne pozycje przy tyłozgięciu , leżenie na brzuch po :-) Jakie Wy macie w tym doświadczenie ;-) ??

reklama
Ja też mam tyłozgięcie i w sumie kiedyś na wizycie w pierwszej ciąży u "obcego" ginekologa dowiedziałam się że do tego mam jakiś płaski jajnik:) Pytał ile się staraliśmy i był zdziwiony że tak szybko nam się udało przy tych "mankamentach" mojej anatomii:) U mnie zajście w ciążę zajmowało ok 2 miesięcy za każdym razem (4 ciąże w tym dwa poronienia). Ale faktycznie w tej poczytałam co nieco o pozycjach - najlepiej na "pieska" i jakieś 20min leżenia na brzuchu:tak: Nie wiem czy to akurat zadziałało ale można próbować:) I może jakaś fajna atmosfera - kolorowe drinki świecie bardziej pod kątem psychiki?:)

Do góry