reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

w związku z tym,że jucia od paru dni nie chce jeść (pomimo,iże przeziębienie minęło) poszłam z nią pediatry i: prawdopodobna przyczyną są zęby trzonowe, które właśnie wychodzą. podobno u większości dzieci (przy wychodzących trzonach) występują problemy z jedzeniem... w każdym razie, dostałyśmy tez skierowanie na badanie moczu,żeby sprawdzić, czy nic innego za tym sie nie kryje..
aaa... i podobno witaminy wzmagają apetyt, wiec dostałyśmy vibovit bobas

reklama
Ewus, oby Julci apetycik jak najszybciej wrocil!
Nawet mnie nie strasz tymi trzonowymi, bo u nas problem byl przy jedynkach, a co dopiero przy trzonowych :szok: Wole narazie o tym nie myslec.

Julciu dobrych wynikow, i jesli to trzonowe, zeby Ci sie jak najlagodniej przebijaly. Ewa nie martw sie za mocno wszystko bedzie dobrze.

ewa dobrze, że to zęby a nie coś poważnego, tylko szkoda, że Jula tak się musi męczyć:-(
Alka zaszczepiona MMRII, chłop z nią był, zdrowiutka jak ryba:-) tylko ważona była na innej wadze niż zwykle i wychodzi na to że schudła:-p na wadze u mamy potwierdzanej zawsze w przychodni 11.6 kg a na wadze w przychodni10.6, trochę duża różnica, albo piguła się walnęła przy wpisywaniu, wzrostu dalej nie mierzą:confused:
ale zmierzyłam ją sama, wychodzi na to, że urosła przez wakacje 5cm i ma teraz 80cm, to by się zgadzało z ciuchami, we wszystkich koszulkach brzuch na wierzchu:-p

A moj Piotrek chory. Chyba zarazil sie u lekarza. Jak bylismy w poniedzialek na szczepieniu w poczekalni siedzial tez facet z chorym dzieckiem. Chlopiec caly czas kaszlal. No i teraz moj Pitulek tez kaszle. Do tego kilometrami ciagnie mu sie jakas wydzielina z noska. Nie goraczkuje, ale jest bardzo marudny. Szkoda mi go, bo nie moze oddychac i meczy sie, szczegolnie w nocy. W zasadzie to pierwszy raz jest chory (raz dostal goraczki, ale na drugi dzien mu przeszla i raz mial lekki katar).

Dziewczyny, kiedy bezie widac efekty kapieli w Balneum?

reklama
Ollesia - zdrowka dla Piotrusia, daj calcium i cebionu nawet trzy razy po 10 kropelek :-) na pewno niedlugo przejdzie.
Co do balneum to nie mam pojecia...

Do góry