reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

Dziękujemy wszystkim ciociom za życzenia zdrówka!!!

troszkę jest już lepiej ale ropsko i tak jest na oczkach zwłaszcza po nocy no i ma strasznie przekrwione gałki.sama juz nie wiem czy leciec znowu do lekarza czy jeszcze poczekać az krople zaczna porządnie działać,
dopiero 3 dni jejzakraplam a mam 7 do 10 dni (to jest antybiotyk) to może potrzeba trochę czasu. poprawa jest ale bez rewelacji.

reklama
Poczekaj Aga to przepisowe 7 dni. Jak nie bedzie efektow to wtedy lec do lekarza. Ale w koncu dzieciaczki maja konskie zdrowie, wiec pewnie Ewci wkrotce przejdzie.

a moja mala ma katarek...niestety zarazila sie od babci:-( pocieszam sie tylko tym, ze jest delikatny, nie ma az tak zapchanego noska (choc dzis to pierwszy dzin, zobaczymy co bedzie jutro)

o jej to niedobrze. duzo zdrówka dla maluszka.
u nas juz lepiej,ropa nie leci i oczk sa ładne,ale krople jeszcze musze podawac do srody.

Asmodis, duzo zdrowka dla Nineczki. Sara tez byla zakatarzona kolo tygodnia. 2 razy dziennie psikalam jej do noska Sterimarem i 2 razy dziennie podawalam po malej lyzeczce Eurespalu (przepisala nam pediatra), zeby infekcja nie przeszla na oskrzela albo plucka, no i przeszlo.

reklama
Do góry