reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
Falbala zdrowka dla córuni!!:tak:
dzieki wielkie :-D

Z mala ok nie sie nie dzieje wlazlam do szpitala w Szczecinie to tam jest gin dla dzieci patrze a tu ludzi milion do lekarza gin same ciezarowki z brzuchami hehe sobie mysle kurna ale sie naczekam ale wchodzi i co widze nikogo nie ma szok :)
Wiec kolejki nie bylo to mnie przyjeli od razu a gabinet cudo mowie Wam pelno zabawek i kolorowych zdjec Julce o malo oczy nie wyszly z orbit jak to zobaczyla lekarz super caly czas gadal do niej i pielegniarka tez. no i sie okazalo ze troszke jej sie wargi zrosly i taka blonka powstala miedzy nimi i trzeba bylo to przeciac wiec posmarowala malej zelem dookola wziela nozyczki i sama koncowke przylozyla i samo peklo. Okazalo sie ze przy myciu za malo jej rozchylalam wargi dlatego tak sie zrobilo ale zadnej infekcji nie bylo ani nic :) tylko kazala natluszczac mascia z wit. A i sie nie bac i dosc mocno tam szorowac :):) a potem smarowac :).

KAKOO I CO Z MALA?????

kurcze Fabala, ja to bardzo delikatnie rozchylam małej wargi żeby nic nie uszkodzić a tu cholera zarosnac moga:szok:, teraz śpi ale jak sie obudzi to musze zajrzec:baffled: ale Twoja mała miała upławy tak? i tylko to spowodowało ze poszłaś do gina?? dobrze że z malutką wszystko w porządku:tak:

Karoo no i co z Jagodzianką?? i nie wmawiaj sobie że żeś zła mama kazdemu się może zdarzyć ...

falbala zrosło się? :szok: i szorować w TAKIM miejscu? :szok: ale numer :eek:
najważniejsze, że w sumie to nic poważnego i dało się załatwić "od ręki" :tak:

karoo co z Jagodowym Ciasteczkiem??

Falbala, dobrze, ze juz wszystko zalatwione!

Karoo, pisz co z Jagodka! A sobie nic nie wyrzucaj! To byl nieszczesliwy wypadek! Trzymaj sie, kochana!

falbala... o rety!!! dobrze,że wszystko dobrze sie skończyło... ja tez starałam sie bardzo delikatnie oczyszczać małej wargi...a tu proszę trzeba mocno:confused::confused: a jak w ogóle zauważyłaś, że jest cos nie tak:confused::confused:

karoo- i co z jagódką:confused::confused::confused: nie obwiniaj sie kobietko... nie możemy przecież 24 godziny na dobe byc przy naszych pociechach...choć byśmy nie wiam jak tego chciały...

Okazalo sie ze to nie uplawy byly a w sumie poszlam bo mala miala lekko czerwowe a sie okazalo ze wargi na samym gorze sie zrosly taka przezroczysta blonka bo wlasnie ze lekko je rozchylalam :no: kurcze jak zobaczylam jak to robi lekarz to az sie zdziwilam ze mala nie plakala a ta nic tylko sie smiala wiec to nie boli i mowila zeby porzadnie rozchylac i myc woda z mydlem i sie nie bac bo nie ma czego i dala nam masc z wit. A do smarowania dodatkowo :-D

O cholender przeraziłyście mnie:szok: . Ja małej czasami rozchylam, ale nie żeby codziennie:no: A samemu moża poznać czy zarosło? Jestem w :szok:

reklama
O cholender przeraziłyście mnie:szok: . Ja małej czasami rozchylam, ale nie żeby codziennie:no: A samemu moża poznać czy zarosło? Jestem w :szok:
mozna to widac tylko trzeba mocno rozchylic i zobaczyc czy sie nie skleilo od gory lub u dolu :baffled: a to rzeczywiscie nie boli moze troszke podobno zaszczypac i tyle :happy: a i mi lekarz powiedziala ze czasem dziecko nie moze potem siknac to trzeba je wlozyc do miski lub wanny z woda :laugh2:

Do góry