reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

I jak tam Karoo Jagoda? Mam nadzieje, ze te wymioty to byl jednorazowy wyskok! :tak:
Duzo teraz dzieciakow poprzeziebianych, praktycznie z kim rozmawiam to ma dziecko z katarem albo kaszlem :eek:

U nas juz lepiej na szczescie. Kataru juz nie ma, jeszcze leciutki kaszelek w nocy :tak:

reklama
ten resoxym parę złoty kosztuje;-)
karoo i jak Jagódka wymiotowała jeszcze? przy wymiotach chyba większego stresa przy Wojtku miałam niż przy gorączce, Alka chyba tylko raz pawika puściła:-p przy anginie w zeszłym roku...
sandra czyli stare sposoby najlepsze, dobrze, że już Sarka zdrowa:tak:

Resoxymu nie kupilam, ale na przyszlosc bede pamietac :tak::-)
Sara juz zdrowiutka, zero kataru i kaszlu i mam nadzieje (odpukac), ze narazie beda sie trzymac od nas z daleka :tak:

A nas załatwila klimatyzacja w aucie. Nikola ma zapalenie gardła i ma antybiotyk ale juz 2 dzień i wrócila do aktywności, za to my oboje mamy też walczymy z gardełkami. Fatalnie zwłaszcza że wakacje.

Dzieki dziewczyny za troske, faktycznie mala juz nie wymiotowala pozniej na szczescie. A teraz ja sie rozlozylam znowu - niezyt gardla plus zawalone zatoki, i znowu antybiotyk, ale tym razem miejscowy, bo Bioparox. Mam nadzieje, ze szybko dojde do siebie, bo mam skierowanie na gastroskopie - cudownie - i musze zrobic wyniki plus to i isc do mojego lekarza.
Pozdrawiam

Dzieki dziewczyny za troske, faktycznie mala juz nie wymiotowala pozniej na szczescie. A teraz ja sie rozlozylam znowu - niezyt gardla plus zawalone zatoki, i znowu antybiotyk, ale tym razem miejscowy, bo Bioparox.

ja nie wiem co to sie przedstawiciele po lekarzach przeszlo kazdemu to daja ten Bioparox a tani to on nie jest w sumie :dry: mi tam srednio pomog M tez nie bardzo oby Jagodzie pomoglo

A moje dziecko ma ciemieniuche w tym wieku i wyobrazcie sobie ze lekarz powiedzial ze to na tle alergicznym i teraz szukaj od czego :no:

Falbala, Bioparox to jest dla mnie i to tylko dlatego, ze tydzien temu skonczylam brac bardzo silny antybiotyk i moj lekarz boi sie, ze sie wyjalowie. A swoja droga mi Bioparox pomaga jak biore go naprawde regularnie i zgodnie z zalozeniem - w ciazsy wyleczylam nim angine ropna a przy karmieniu piersia zapalenie krtani. Teraz mam krtan i zatoki, wiec Bioparox i w nos i w gardlo. A malej bym nie dala w zyciu, moj lekarz zreszta tez nie - chyba ze ta nasza pediatra debilka :wściekła/y:

Oj Karoo, zdrowka dla Ciebie :-( Oby jak najszybciej przeszlo! I zeby jak najdluzej zadne choroby sie juz Was nie tykaly! :tak: Limit wyczerpany! ;-)

Falbala, ja bym opdstawila na 2-3 tygodnie mleko krowie, truskawki, czekolade, orzechy i jajka i zobaczyla, jak ciemieniucha zejdzie to powoli bym znowu zaczela wprowadzac te rzeczy do diety :tak::-) Nie jestem alergologiem, ale wiem jak nam nasza alergolog doradzala :tak:

Belgrano, my tez wszyscy przeziebieni bylismy i cos czuje, ze i w naszym przypadku klima zawinila :sorry:Zdrowia dla Was!

karoo lecz się szybko bo zimne piwko czeka:-) powiem Ci że na mnie też rewelacyjnie bioparox działa, 4 x co 4 godziny i po jednym dniu czuję się dużo lepiej:tak:
a na klimie to ja oszczędzam:-p jeszcze się nie przyzwyczaiłam, że mam w aucie;-) bo w biurze to już korzystam :tak:

reklama
a u nas po calej awanturze, goraczka byla lekka jeszcze w nocy , a w ciagu dnia to moje dziecko powrocilo do zywych, apetyt wrocil i tak dokazywala, ze musialysmy wyjsc....sama nie wiem od czego to bo ani kataru ani kaszlu tyko ta goraczka.....moze zemby , no nie wiem ale na szczescie juz jest ok:-)

Do góry