reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

silunia to mogło być nawet z tęsknoty z tatą, poważnie, dzieci tak przeżywają, dobrze w każdym razie że już przeszło, a jak ząbek wyszedł to się nam pochwalisz:-p

reklama
haha:-) tesknota za tata powiadasz to by pasowalo bo codziennie jak wstanie to chodzi po domu i wola PAPA!!! a potem przychodzi rozklada rece i mowi nie ma papa , a zebem to nie wiem czy sie pochwale bo za zadne skarby swiata nie da sobie do geby zajrzec

Siluniu, a kiedy Goran wraca? No Zuzu na pewno steskniona za tatusiem :-( A zebol tez mogl sie przyczynic do goraczki :tak: Mam nadzieje, ze jest juz ok i ze nowy zabek ma swoje miejsce w szeregu ;-):-)

jestem w ciezkim szoku, ale moze od poczatku.......
wczoraj bylismy na szczepieniach u pediatry, Zuzu miala miec bilans 2 latka i ostatnie szczepienie ROR , a Stef bilans 4 miesieczniaka i druga dawke prewenaru i pentavak.....wiec zalatwilismy dwoje dzieci za jednym razem , na pierwszy ogien poszed Stef, a ze moj synek to przyklad idealnego pacjeta, ktory nic nie robi tylko gapi i smieje sie do lekarza latwo poszlo, nawet nie zaplakal przy kluciach (siostra Zuzu obserwowala wszystko dokladnie).........Zuzu mimo, ze nasz pediatra to super przyjemny starszy pan, zawsze plakala na wizytach, a tym razem nic, kompletna cisza, bez zajakniecia sie dala zwazyc, zmizrzyc, posluchac plucek , nawet sama probowala osluchac swojego dudu i co najwazniejsze nie zapalakala nawet przy wkluciu......chyba niechciala wyjsc na placzke przed mlodszym bratem:-) pozniej za swoja odwage dostala od lekarza karmelka i nawet podziekowala:tak:rosnie to moje dzeicie tak szybko

Siluniu, gratuluje cudownych i bardzo, bardzo grzecznych dzieciaczkow :tak::-) Fajnie, ze macie juz wizyte u lekarza z glowy :tak:

Ja w sierpniu szczepie Sare na pneumo i menigokoki :tak: Bedzie kasiorka z urodzin, wiec zainwestuje ja w zdrowko mojego dziecka :tak::-)

silunia Zuzu się zachowała jak starsza siostra:-) ciekawe jak się moja Alka zachowa na bilansie, ona to już chyba zapomniała jak lekarz wygląda, tfu, tfu!!

reklama
Sara od dwoch dni ma biegunke :baffled::sorry2: Ale nie jest ani marudna, ani nie narzeka ze cos ja boli i ladnie je, wiec moze to byc od wychodzacych trójek??:baffled:
Musze po pracy skoczyc do apteki kupic jej cos na to.

Do góry