sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dominique, wiem cos o lataniu z gola dupka, bo Sara robi do nagminnie, a jak juz widze, ze siada z gola pupa na dywanie gdzie sie w butach chodzi to juz w ogole mnie skreca, a ona za nic ma moje prosby i grozby 
Zdroweczka dla Pszczolki
:-) No i sposoby widze calkiem niezle macie dziewczeta na lapanie siuskow ;-):-)
Ollesiu, ja nie wiem czemu nie mozna dawac wykrztusnych syropow dzieciom, wiem tylko (jak nam pediatra zalecala), zeby np. Flegaminy nie podwac po godz. 16:00
Zdroweczka dla dzieciaczkow!

Zdroweczka dla Pszczolki
:-) No i sposoby widze calkiem niezle macie dziewczeta na lapanie siuskow ;-):-)Ollesiu, ja nie wiem czemu nie mozna dawac wykrztusnych syropow dzieciom, wiem tylko (jak nam pediatra zalecala), zeby np. Flegaminy nie podwac po godz. 16:00
Zdroweczka dla dzieciaczkow!
Od każdej choroby mijały ok.3 tyg. i był powrót
...Teraz idę z nią na kontrole i musze się zapytać o jakieś szczepienia itp. przed pójściem do przedszkola...Boję sie że mi powie że jeżeli mamy mozliwość to żeby powstrzymać sie od przedszkola w jej przypadku
.....bo do tej pory np. do hipermarketów nie możemy z nią jeździć.......Przed świętami pamiętam nie mieliśmy jej z kim zostawić i pojechaliśmy z ni a na zakupy a za 2-3 dni zachorowała