Sandra - nie wiem, na pewno do czasu, aż będzie całkiem zdrowy - nadal pokasłuje i pociąga nosem. Przez to choróbsko 1,5 tygodnia zjadł już 3/4 buteleczki tego syropu, więc możliwe, że dam mu go do końca, tylko w mniejszej ilości, celem wzmocnienia organizmu po chorobie.
reklama
Domiska
Sierpniowa Mama'06
ojaj no to sie dzieci pochorowaly!
my duuuuzo duuzoo zdrowka dla Piotrusia i Alutki!! zebyscie szybciutko byli zdrowi jak rybki!!!!
my duuuuzo duuzoo zdrowka dla Piotrusia i Alutki!! zebyscie szybciutko byli zdrowi jak rybki!!!!
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Bedytko, zdroweczka dla Alutki! Oby jak najszybciej wrocila do formy!
Leika, i jak Natek?
Sare niestety tez rozlozylo
W niedziele jak nigdy spala w ciagu dnia 3 godziny, jak sie obudzila byla bordowa i miala ponad 39 goraczki. Wyladowalysmy na pogotowiu (nasza pediatra do 20go na urlopie) - i to 2 razy, bo najpierw po konskiej dawce paracetamolu
zaraz po powrocie do domu dostala mega alergii na calym ciele, wiec znowu do samochodu i drugi raz. Nie wspominam juz jaka "mila" byla pani ktora nas przyjela - stwierdzila, ze jestem panikara i ze wpadlam tam z dzieckiem jakby juz umieralo 
Na szczescie pozniej byl juz pediatra na dyzurze, wiec stwierdzil, ze osluchowo czysto, tylko potworny katar, z kataru kaszel, no i goraczka. Mamy full lekow i mozecie sobie wyobrazic jakie katusze przezywam, zeby Sara chciala to zjesc 
Clemastinum, Flegamina, Sinecod, Rutinacea, Calcium, Nurofen w czopkach, Zyrtec, no i Multi Sanostol

No i tak jak Alutka - zero apetytu, i nawet pic za bardzo nie chce, o jej ulubionym mleczuchu nie wspominajac (znowu ja odrzuca). Wczoraj pila jedynie czysta wode i przez caly dzien zjadla jedynie malego placka ziemniaczanego na obiad i o 22:00 powiedziala, ze jest glodna i chce parowke
i zjadla 3/4, ale co z tego jak mi 2 razy z kaszlu zwymiotowala 
Jak nie urok to sraczka...

Leika, i jak Natek?
Sare niestety tez rozlozylo

Clemastinum, Flegamina, Sinecod, Rutinacea, Calcium, Nurofen w czopkach, Zyrtec, no i Multi Sanostol

No i tak jak Alutka - zero apetytu, i nawet pic za bardzo nie chce, o jej ulubionym mleczuchu nie wspominajac (znowu ja odrzuca). Wczoraj pila jedynie czysta wode i przez caly dzien zjadla jedynie malego placka ziemniaczanego na obiad i o 22:00 powiedziala, ze jest glodna i chce parowke

Jak nie urok to sraczka...

Domiska
Sierpniowa Mama'06
ojaj Sndrus wspolczuje kochanA
pewnie chodzisz po scianach co?;/
jeju ile lekow wam ten lekarz przepisal... faktycznie powiem ci dosyc duzo:/ jejku zeby ta zima minela i Ssarunia juz nie chorowala! ucaluj ja ode mnie duuzoooo
jeju ile lekow wam ten lekarz przepisal... faktycznie powiem ci dosyc duzo:/ jejku zeby ta zima minela i Ssarunia juz nie chorowala! ucaluj ja ode mnie duuzoooo
sandra1982
Dobrze, ze dzieciaczki juz zdrowe
:-) Byle do wiosny 
My tez jeszcze mamy preparaty witaminowe (Multi Sanostol i Rutinacee Junior) i syrop prawoslazowy przez kilka dni jeszcze bede podawac, no i do nosa Euphorbium, bo niestety dalej lekki katar.
Ale na spacery chodzi juz od przedwczoraj - tzn. przedwczoraj byla 15 min., wczoraj 2 razy po godzinie i dzisiaj tez

My tez jeszcze mamy preparaty witaminowe (Multi Sanostol i Rutinacee Junior) i syrop prawoslazowy przez kilka dni jeszcze bede podawac, no i do nosa Euphorbium, bo niestety dalej lekki katar.
Ale na spacery chodzi juz od przedwczoraj - tzn. przedwczoraj byla 15 min., wczoraj 2 razy po godzinie i dzisiaj tez

reklama
sandra1982
My tez mamy Zyrtec, ale Sara bierze to 10 kropli na noc profilaktycznie na alergiezapomniałam, jeszcze zyrtec mamy, do końca opakowania mam podawać po 10 kropli na noc![]()

Podziel się: