Tynka mój brzdąc w 20 tyg 1 d ważył 385 gram (+/- 50gram) i lekarz mówił, że jest ok. Waga Twojej dzidzi też wydaje mi się jak najbardziej w porządku
Tym bardziej, że podawana masa jest tylko przypuszczalna.
A ja po wizycie jestem mega zadowolona!
Lekarz rewelacyjny, prześwietlił moje dziecko na wszystkie strony po kilka razy, wykluczył rozszczep kręgosłupa i podniebienia, żadnych wad rozwojowych nie zauważył, serduszko pięknie, równiutko bije, wielkość dzidzi zgodna z wiekiem ciąży i w ogóle wszystko super! Pokazywał nam rączki i nóżki i zwracał uwagę na ich ułożenie, które często może wskazywać na jakieś wady genetyczne,których też u naszej dzidzi nie zauważył
Jestem teraz jakaś spokojna i nie zamartwiam się tak bardzo jak wcześniej, tym bardziej, że dzidzia non stop daje o sobie znać porządnymi kopniakami
A ja po wizycie jestem mega zadowolona!
Lekarz rewelacyjny, prześwietlił moje dziecko na wszystkie strony po kilka razy, wykluczył rozszczep kręgosłupa i podniebienia, żadnych wad rozwojowych nie zauważył, serduszko pięknie, równiutko bije, wielkość dzidzi zgodna z wiekiem ciąży i w ogóle wszystko super! Pokazywał nam rączki i nóżki i zwracał uwagę na ich ułożenie, które często może wskazywać na jakieś wady genetyczne,których też u naszej dzidzi nie zauważył
Jestem teraz jakaś spokojna i nie zamartwiam się tak bardzo jak wcześniej, tym bardziej, że dzidzia non stop daje o sobie znać porządnymi kopniakami
Ostatnia edycja:
bo nóżkę trzymało między nóżkami. Tak się ustawiło, że widziałyśmy pośladki i niby nic tam nie ma, więc możliwe, że dziewczynka, ale z drugiej strony gin nie chce przesądzać, bo może się okazać, że siusiak jest, bo jest odchylony albo przylegający :-( więc czekamy na piątek.
a najwazniejsze, zeby bylo wszytko ok :-) Juniorek kopie i kopie, mam strasznie nadpobudliwe dziecko 
nawet bym nie pomyslala, ze cos mi jest. Ginka przepisala Furagin, pozniej Urosept, ktory biore do dzis, jesli to nie da rady to niestety konieczny bedzie antybiotyk :-(