A zapomniała bym.
Dziś byłam u mnie w przychodni i miałam robione badanie glukozą 75g.
Prawie całą noc nie spałam bo się denerwowałam jak ja to wypije.Ale dałam radę.Panie się tylko ze mnie śmiały bo pierwszy raz widziały jak ktoś przyszedł z cytryną i sobie ją wciskał tak jak ja

Ale co tam inaczej bym tego pewnie nie wypiła albo by było trudno.A tak było oki.Wycisnełam pół cytryny i smakowało jak lemoniadka.Poszło gładko aż sama się zdziwiłam.Ale jak wyszłam na korytarz i czekalam na kolejne pobranie po godz. i po dwóch to już nie było tak fajnie.Odrazu zrobiłam się taka śpiąca że nie mogłam dać sobie rady.Zrobiło mi się strasznie niedobrze i bałam się że zwymiotuje.Pani z gabinetu zobaczyła że źle się czuje i od razu otworzyła okno żebym powdychała trochę ciepłego powietrza.
I już było lepiej.Wyniki w poniedziałek i zobaczymy co tam wykażą.Mam nadzieję że są w normie.Na koniec dostałam od pań taką małą paczuszkę dla kobiet w trzecim trymestrze ciąży.A w środku książeczka i płyta dvd na której:
-Film pokazujący świat widziany oczami Twojego dziecka
-Dźwięki jakie maluszek słyszy
-Obszerna lista imion i ich znaczenie
-Przedstawienia faz porodu oraz instruktarz kapania i przewijania dziecka
A do tego maleńki pampers (1-ka).Jestem bardzo zadowolona i już ie mogę się doczekać jak z mężem zasiądziemy do oglądania płyty