Paluszek_
Fanka BB :)
Co do wagi....to u mnie własnie tak od dwóch-trzech tygodni waga stale rośnie może nie jakoś drastycznie, ale zdecydowanie szybciej... tak jak na początku do tego 20 tyg było naprawdę spokojnie raptem ok 3 kg + a pewnie gdyby nie zaparcia to byłoby mniej...teraz skrupulatnie nadrabiam
wczoraj byłam po zaświadczenie od ginekologa na uczelnie i tak przy okazji spytałam o ten przyrost wagi, powiedział, że na tym etapie to nawet do kg tygodniowo może przybywać, chociaż książkowo byłoby ok 0,5 na tydzień ogolnie powiedział, że pomiędzy 20-30 tyg można przytyć ok 6-8 kg i to wcale nie jest jakość dużo...jeżeli nie jemy trzech sniadań, dwóch obiadów i nie podjadamy co chwilę słodyczy, czy jakiś innych przekąsek, to nie ma co się martwić...więc staram się nie panikować...a u mnie już 55kg i chociaż wiem, że to nie jest dużo to jakoś tak mi z tymi rosnącymi kilogramami dziwnie...
tyle to ja ważyłam w roku 2006;-)marze ażeby wrócić do takiej wagi ,mało to realne teraz waże jak słónica bo aż80kg
ale coś w ciąży waga mi stoi w miejscu przez 2mce jak lekarka mnie ważyła to ta sama waga ,3ci miesiąc to samo ostatnio jak mnie ważyła to miałam 2kilo mniej na wadze,dziś rano jak weszłam na wage to widze że nadal waga stoi w miejscu.Może dlatego że przed ciażą sporo przytyłam i teraz nie przybieram dużo ,choć do końca ciąży jeszcze sporo czasu także pewnie jeszcze waga wzrosńie.