reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

U lekarza

a ja nie czuje ruchow ponad 24 godziny i juz schizuje bylam 27 o 8 rano u gina na usg jest oki ale od tamtej pory cisza nic mnie ta moja perelka nie kopie zaczynam sie martwic az wyc mi sie chce:(:(:(Wiecie co jak jeszcze nie bylam w ciazy nie zdawalam sobie sprawy ze oprucz tej szalonej radosci przez te 9 miesiecy bede czuc ciagle obawy i strach nie wiem moze przesadzam ale tak jest pukam stukam jem slodkosci a tu cisza:(

reklama
Munie ja czuję ruchy, ale z tego co czytam i rozmawiam z mamami mówią, ze na tym etapie ciąży jeszcze się nie odlicza czasu braku ruchów, dopiero w późniejszym etapie, lekarze po 28 tyg zalecają odliczanie
super ze dzidzius, a raczej córeńka zdrowa, a usg 3d polecam bardzo, no i mówiłam że możemy rodzić koniec stycznia ;)

natalia26 będzie dobrze, nie schizuj, ja dziś jeszcze nie czułam synka :( ale wierzę że jest i ma się dobrze, a że brzuch mam duży to się przekręca i wali mnie pewnie nóżkami w dól macicy ;) a ja nie czuję

No to ja juz po kolejnej wizycie i dzidzia jest zdrowa! wszystko bardzo dobrze sie rozwija serducho slicznie bije, wszytskie narzady mozliwe do zbadania sa prawidlowe

no i ostatnia najwazniejsza informacja..... Chlopak!

niestety pomylki byc nie moze bo chwalil sie klejnotami z kazdj strony! :-)

ciesze sie bardzo ze zdrowy ale jakos musze sie do tej mysli przyzwyczaic ze to nie dziewczynka :-p

natalia - muszę Cię zmartwić, że ciąża to dopiero początek obaw :-) później się rodzi i jest jeszcze gorzej. czasami marzysz, żeby znów było w brzuszku, przynajmniej wtedy wiedziałaś gdzie jest i że wszystko ok jest. Najgorzej jak np. choruje czy płacze i nie wiesz co jest, jak pomóc. A później rośnie i boisz się jak sobie w życiu poradzi. No niestety ból macierzyństwa ;-)

Munie- suuuuper !!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D
trina- oooo tak, jak się urodzi to dopiero zaczną się zmartwienia. A czemu tak mało zjadł, a dlaczego tak długo śpi, jeszcze nie siada?!, skąd ten katar, a co to za wysypka... Ja jak byłam w ciąży z Młodym to tak sobie myślałam, eee niech się wykluje to wreszcie się martwić przestanę. Taa jasne, a potem chciałam żeby był znów bezpieczny w brzuszku! ;)
flower- gratuluję wizyty i Synka!!!

wczoraj na wizycie moj lekarz tak chwalił to usg 3D, że umówiłam się dzisiaj... ale mam mieszane uczucia, koszt to ok 250zł plus nagranie płyty, badanie trwa ok 20-30 min. boję się, że coś wykryje lekarz, a nie będzie wiedział co, ja się tylko nastresuję, a potem kolejna wizyta za 250 i okaże się ze wszystko jest ok

reklama
Munie na pewno będzie wszystko dobrze, a widzieć malucha w 3d czy 4d to naprawde fajna sprawa:) Chociaż faktycznie troche drogo, ale ja tam bym się nie zastanawiała:)

Do góry