reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

U lekarza

Dee_ strasznie się cieszę. Czytając Twoją wiadomośc czuc jaka jesteś podekscytowana i zadowolona. Na moim ostatnim badaniu też dzidzia się chowała i cały czas rączkę w buśce trzymała że nie było mozna twarzy zobaczyc. . Dodaj koniecznie zdjęcia jak będziesz w niedzielę na badaniu :-)

reklama
Dee - ja też się zastanawiam nad tym USG co jutro będzie w Sadyba. Dzisiaj jadę na mokotów i tam raczej przenocuję i jutro sobie sama tam podjadę :D A synka u mamy zostawię i sama sobie pojadę - na spokojnie ;) Może się tam spotkamy przypadkowo :D

Choć zastanawiam się czy jest sens robić to USG jutro, a potem w środę hmm... maleństwu nie powinno zaszkodzić - jak uważacie? Najbardziej korci te 4D :p

Ja miałam wczoraj i w pon. Jutro idę, bo wierzę, że wezmę córę z zaskoczenia :-D
Jak będę miała cierpliwość to odpalę filmik z badania i postaram się znaleźć jakieś ładne ujęcie i wtedy wstawie :-)

Dziewczyny! Ale jaja! Czekałam na odpowiedź z Babka Medica odnośnie nie nagrania na płytkę wersji 3d.
Oddzwonili!! Lekarz podobno stwierdził, że nie było w ogóle nic widać więc nie warto tego było nagrywać.
A więc ... zaprasza mnie w piątek na powtórzenie nagrania :-) może dziecina się lepiej ustawi i będzie widać cokolwiek więcej, a że ból nogi puszcza powoli to jest nadzieja :-D

Dee super ze wszystko w porzadku i przyrzyna bolu wyjasniona :)

jak tak czytam o waszych wizytach moja wydaje sie tak odlegla :) najchetniej codziennie zagladalabym do brzuszka podpatrzec co ten maly lobuz robi :)

Dee no to fajnie ze strony lekarza że takie coś zaproponował. Może córa okaże się łaskawsza:-) ale chyba nie będziesz musiała drugi raz płacić?

Właśnie o to chodzi, że nie będę płacić. To jest w formie przeprosin za niezadowolenie pacjentki :-D
Nawet zła nie byłam jak rozmawiałam przez telefon, a tak mnie pocieszyli :-D

reklama
Nasza malutka też jest w poprzek. Główkę ma przy prawej kości miedniczej więc tłumaczę sobie wszystkie dolegliwości tym ułożeniem.
Choć przyznam, że przeczytałam wczoraj coś o rozszczepie kości łonowej czy coś takiego i się przestraszyłam.
Dlatego więcej nie czytam.

Do góry