reklama
Dziewczynki mam jeszcze do Was pytanko bo gin przepisał mi wczoraj UROSEPT jest on na zapalenie dróg moczowych.Brałyście coś takiego?? nie wiem czy to bezpieczne choć ziołowe i powiedzial że spokojnie mogę brać.
mama2006
Fanka BB :)
cyśka - ja go brałam, też miałam obawy ale lekarka mówiła, że spokojnie można. Więc głowa do góry
Jeszcze troszkę i dzieciaczki będą z Nami :-)
Cyśka - a ja uważaqm, że jak Ci nic nie mówi, to jest ok. Ja też mam na zwolnieniu i w karcie wpisane leżenie, a kod 026 czyli zagrożenie przedwczesnym porodem. Ale nie oznacza to, ze tak jest, tylko musi się zgadzać do dokumentacji medycznej. Musze mieć jakiś powód do wystawienia zwolnienia. Bo przecież ciąża to nie choroba ;-)
reklama
właściwie kod ten nie oznacza dokładnie zagrożenia przedwczesnym porodem a różnego rodzaju zaburzenia związane z przebiegiem ciąży
kod jest zgodny z klasyfikacją chorób ICD-10 stworzoną przez WHO. Na studiach wałkowaliśmy ją przez 3 lata w zakresie zaburzeń psychicznych :-)
kod jest zgodny z klasyfikacją chorób ICD-10 stworzoną przez WHO. Na studiach wałkowaliśmy ją przez 3 lata w zakresie zaburzeń psychicznych :-)Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 1
- Wyświetleń
- 427
Podziel się:
oni chyba wszyscy tak mają