K
konto usuniete
Gość
o ja biedny Nikus,ciekawe od czego mu sie to wzielo
lepiej
a wy jeszcze grzejecie w nocy??ja mam uchylone okno

lepiej
a wy jeszcze grzejecie w nocy??ja mam uchylone okno

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

lepiej

o ja biedny Nikus,ciekawe od czego mu sie to wzielolepiej
a wy jeszcze grzejecie w nocy??ja mam uchylone okno![]()
, a że Nikuś śpi ciągle odkryty, to mi pasuje, że jeszcze grzeją :-)Biedny Nikus ale moze to tylko jakies strucie...Dziwi mnie tylko,ze jak zwymiotowal to dalej probowalas mu dac jesc...jak raz nie zje to nic mu nie bedzie a niepotrzebnie podrazniac zoladek. Dobrze,ze juz mu lepiej![]()
, tak już się zdarzało kilkakrotnie i myślałam, że jakieś resztki kanapki zwróci i będzie jadł, no ale nie tym razem
.
, tylko że o 2 godziny za wcześnie
.
, nie wiem dlaczego 
to szok.... bo jak moje wymiotuja co odpukac tfu tfu nie za czesto sie zdarza, Marcie sie zdarzylo raz do tej pory i to zupa jej siadla na zoladku -kawalki marchewki i to bylo strucie jednorazowe a Natalka miala rotawirusa dwa razy...No i wtedy nie chca nic jesc i nawet im nic nie daje tylko picie.Skakanka on tak czasem robi, szczególnie po jakimś serku czy danonku, wyrzyga co mu tam źle leży na żołądku i wtedy dopiero wcina, tak już się zdarzało kilkakrotnie i myślałam, że jakieś resztki kanapki zwróci i będzie jadł, no ale nie tym razem
.
Jeszcze jedno mnie zastanawia, bo on od kilku dni się strasznie poci, zakładam mu już po domu takie cieniutkie bluzeczki, a on i tak kark, ramiona, włosy, całe mokre ma, nie wiem dlaczego
![]()

;-), bo nie wyobrażam sobie żebym mogła cokolwiek przełknąć, zaraz po tym jak zwymiotowałam ... no chyba, że byłabym bulimiczką 
... (żart ;-))