Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Ciągle nosiłam go na rękach, w łazience posadziłam go na moje kolana i obmyłam myjką, bez kąpania, trwało to może z 3 minuty, a on się trzęsł jak galareta
. Ubrałam go i posadziłam do krzesełka, ale się rozwył, tak się zanosił, że nie mogłam go uspokoić
, więc zaczęłam go karmić na kolanach, po pierwszej łyżeczce kaszki zwymiotował na moje spodnie i podłogę
, odczekałam chwilkę, dałam mu drugą łyżeczkę i znowu zwymiotował, po trzeciej łyżeczce też, więc dałam sobie spokój.
. Pobudka o 2-00, miał 37,4 i był cały spocony, zakręciłam kaloryfer i otworzyłam drzwi to się szybko ochłodziło
, znowu usypianie na rękach, potem pobudka o 4-00 już się lepiej czuł, pić nic nie chciał i nawet się wyspał, bo godzinę buszował zanim znowu zasnął
. Myślałam, że da dzisiaj pospać, a tu pobudka o 7-30 (normalnie ok 9-00 wstaje)
, jestem taka niewyspana
. Ale najważniejsze, że apetyt mu rano dopisał, zjadł całą michę kaszy i jeszcze buzię otwierał
, teraz bawi się z Tomkiem, chyba już wyzdrowiał 

.
, zobaczymy jak minie reszta dnia