Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Błażejek juz jest w super formie juz w niedziele bylismy na spacerku tylo teraz jakis wstretny katar buuuuuuuu precz z tymi chorobami zdrówka dla wszystkich dzieciaczków
U nas tez nieciekawie. Temperatura ze 40 stopni (104.7 F a nie mam skali zeby przeliczyc) katar kaszel a do tego dzisiaj doszlo rozwolnienie. Bylismy u lekarza i Hubcio ma antybiotyk ale ta kupa mnie niepokoi. Juz mam tego dosc katar ma juz od 3 tygodni i jak tyko jest prawie dobrze to nastepnego dni zaczyna sie od nowa. A do tego ida mu chyba zeby bo slini sie na maxa i byc moze ta temperatura i sraka sa od tego.
Robert mi kaszle i smarka, mam nadzieje, ze jakos samo mu przejdzie. DOstaje syrop i czekamy.
Najgorsze jest to, e 8 maja na szczepienie mielismy isc, wiec sie niestety przesunie. :-(