reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

U pediatry

.... a ja wstyd się przyznać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ... przegapiłam dzisiejsze badanie bioderek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Kurcze, jeszcze w zeszłym tygodniu mówiłam do męża, że mamy termin i zapomniałam :-(. Muszę jutro zadzwonić i poprosić o nową wizytę, z tym że znowu będziemy musieli czekać conajmniej miesiąc :baffled:.

Natomiast jutro idziemy do naszej pani pediatry, bo już wróciła z urlopu, zapytać co z tym naszym szczepieniem ... no i może nas zaszczepią :confused:, a przy okazji wrzucimy Mateuszka znowu na wagę :-D;-)

reklama
A my mamy jutro bioderka i dermatologa za jednym razem! I też prawie zapomnialam, bo dziś umówiłam nas z kuzynką na jutro na całodzienny wypad na działkę za miasto! I niestety musiałam odwołać... I pojadą bez nas:-(.

My bylismy na szczepieniu w piatek Hubcio wazy 16 funtow i 10 uncji a mierzy 27.5 cala i pani doktor powiedziala ze wszystko jest super. Jak ja Hubcio zobaczyl to tak zaczol sie drzec ze nie moglam go uspokoic czyzby to moje dziecie pamietalo ze go klula ostatni raz:sorry2:.
Dziewczyny mam pytanie jak to jest z tymi badaniami bioderek w Polsce czy one sa zalecane wszystkim bo z tego co czytam to bardzo duzo z was bylo na takich badaniach. Czy sa jakies wskazania ku temu?

USG bioderek wykonuje się dwa razy w 1-2 dobie życia i w 3 misiącu życia i jesli lekarz pisze ci bez zaleceń to już więcej nie idziesz, a jeśli ma jakieś zalecenia to wiadomo :-)

kiedy mieliście te badania ?
bo Jeremi nie miał w szpitalu robionych, wię dlatego teraz byłam na drugim kontrolnym badaniu

reklama
Do góry